AKTUELNO

Ne može da se opasulji!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Urednica zabave portala Pink.rs Milica Krasić je reč dala Marku Đedoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Ispravio sam ih da je Anđela rekla da je to tako bila, ali juče u toku dana kada ih je gledala to je bilo okej. Razlog nije taj koji oni kažu, nego je ona rekla da ima hemije. Meni je Anđela rekla da je Dalila imala repliku i čudan pogled, a ona se sve iznenada desilo i da je Dalila, u inat njoj rekla to. Posle je videla neku hemiju. Sa Dalilom nisam ni stigao da pričam, ovo me podseća na Draganu Mitar koja nije znala ni gde ide, ni šta radi. Malo pre smo Matora i ja pričali o tome, Dalila priča sve o Filipu, a zna da joj to ne treba. Anđelo joj se svideo, ali se pogubila skroz. Šetala sa Anđelom, sa Carem u krevetu kao da gledamo Draganu Mitar. Anđelo je rekao šta ima, ona isto. Odjednom se sve izdešavalo i sve je ispalo kao je Car govorio, a to je da on njega zavisi svaki njen odnos sa bilo kim - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to znam, ja sam produkt njenog ponašanja, sada je neko gleda drugačije, prija joj druženje, a emotivno vezana je za mene. Ona mene stvarno voli, ja sam kriv, mi kada se spojimo i pecnemo nastane eksplozija. Naš razgovor će biti normalan ujutru i nećemo dolaziti do ludila - rekao je Filip.
Neću to dozvoliti da me porede sa Draganom Mitar. Bilo mi je glupo kada su se destiti ti razgovori, to što je bilo jutros, to ne opravdavam, Anđelo se meni dopao, on je svestan koliko sam ga ja pažljivo slušala... Porazgovoraću na normalan način... Ja se osećam stidno sada, sama sebe ne razumem u ovim momentima, odnos sa Carem nije zdrav. Anđelo ni sa kim nije pričao kao sa mnom, kod Filipa moraš da promeniš neke stvari. Meni Anđelo nikada nije rekao da moram da promenim neke stvari, on je meni skrenuo pažnju na mnoge stvari, u prolazu mi je rekao neke stvari i tako mi nametne da nešto ne treba da nosim. Ja sam se sa Filipom vraćala u odnos, a Anđelo se pojavio u periodu kada sam bila sama, spontano je krenulo sve i kroz to druženje je počelo da se dešava nešto, ostala sam zbunjena. Ni mi sami nismo mogli da objasnimo to. To je moja greška što nisam Anđelu rekla da ću da pričam sa Carem, naš odnos ne može da bude zdrav - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.