AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara", predstavnica sedme sile podigla je Mensura Ajdarpašića, pa je njemu postavila pitanje vezano za prekid prijateljstva sa Stefanom Karićem:

Da li kaješ zbog prekida prijateljstva zbog Stefana Karića - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo prekinuli prijateljstvo, ja to nisam insistirao. On je se samo udaljio. Svakako želim da ga pitam, zaboravio sam i šta je naveo u izlaganju. Poludeo je i pukao zbog mene, svi su je živi psovali, kako i drugi ljuti. Bila mi je čudna neka druga situacija. Ne znam šta bih ti rekao, malo je nezadovoljno. Neko ga je nešto pitao, on je rekao da ako bude istina nešto, rekao je da je tu ako meni bude nešto trebalo od njega, a ja sa njim nisam zbog toga - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumeo je on to dobro, ja sam se loše izjasnio, najbolje je da mi dok smo ovde ne komuniciramo. Ja sam za njega ovde kao on za mene, tu sam za šta god mu treba, ne treba da se vređamo ovde direktno ili indirento. Ja sam se uvredio kada je rekao da igram rijaliti i kada je rekao da ja njega hranim i oblačim, neki ljudi ne treba da mu pune glavu, ja sam mislio na neke stvari druge. Ja sam uvek tu za njega šta god da treba ovde. Ja vidim da su oni u dobrom odnosu od kada mi nismo u kontaktu ovde. U meni proradi bes kada vidim da oni pričaju nešto bezveze - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sve čudno, bez obzira na sve mi smo pričali milion puta, nikada nisam negirao neke stvari, ja nikada nisam rekao da on igra rijaliti sa mnom - rekao je Mensur.
Ti si to milion puta rekao - ubacio se Karić.
Sećaš se kada si mi u pabu rekao za neke odnose - podsetio ga je Ajdarpašić.
Ja sam možda preterao za neke stvari vezano za Milicu, nije potrebno da on i ja sada pričamo o nečemu jer ja znam zašto je on ovde ušao, kao i ja. Osetio sam potrebu da porazgovaramo, možda Milici smetam ja - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan i Mensur su jako osetiljivi ljudi, Mensur treba da shvati neke stvari. Stefan ne može da gleda svog druga kako se kida i zato se distancirao on njega, da ga ne bi ovde vređao. Stefan je pričao sa Mensurom sto puta, moje mišljenje je da Stefan voli Mensura, preosetljiv je, pokušao je sa Mensurom deset razgovora i ne vredi. Video je da ne može sa njim, a onda je rekao da je možda bolje da se distanciraju - ubacio se Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste sera*ori klasični! Neka idu svi, ja ću sam da budem ovde... Priča mi o nekim ljudima koji su me se odrekli, vidi, ja zašto i kako ne znam i nije mi jasno. Ništa mi ovde nije jasno, neko ko te voli ne može da ode od tebe, ja ne znam zašto je to stalo, ja nisam pogrešio! Ne znam više ništa, evo ja sam lud - drao se Ajdarpašić.
Možda ni ja nisam fer... Ne znam više - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.