AKTUELNO

Gošće progovorile o temi koja trese domaću javnost!

U emisiji Pitam za druga na RED televiziji, domaćini Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević ugostili su kontraverznu, najpoznatiju srpsku striptizetu Branku Blek Rouz i atraktivnu bivšu zadrugarku Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon prvog hajlajta, posvećenom Miljani Kulić i njenom blagoslovenom stanju, za koje je nedavno saznala. Naime, Kulićeva je ponovo trudna, ali ovoga puta sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, a zadrugari su ostali zatečeni novonastalom situacijom. Gošće večerašnjeg izdanja emisije Pitam za druga, dale su svoj sud o pomenutoj temi.

Bila je sa Zolom, sada je sa Bebicom. Po meni, ona i dalje voli Čolića i da ovo nije baš to - to. Mislim da je pokušala varijantu 'klin se klinom izbija', ali koliko je uspela, to je pitanje... Pokušala je da preboli Zolu na neki način, ali mislim da nije uspela. On je ljubav, a Bebica je sredstvo da ga zaboravi, mislim da tu nisu čista posla... - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je nje žao, ovo nije prijatna situacija. Ima dete, u rijalitiju je i vrlo je to sve nezgodno. Baš mi je žao što je u takvoj situaciji, nadam se da će se to rešiti na najbolji mogući način i to bez posledica - navela e Branka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.