AKTUELNO

Kreatorka je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, ali je pažnju sa njenog savršenog tela skrenuo opis ove fotografije.

Jedan od naših najuspešnijih tenisera, Janko Tipsarević, rešio je da se pred novu tenisku sezonu opusti, te je otputovao sa suprugom Biljanom Tipsarević na Sejšele.

Kreatorka svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o tome kako se provode na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Ona je tako objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira u bikiniju, ali je pažnju sa njenog savršenog tela skrenuo opis ove fotografije.

Naime, Biljana je otkrila kako je prilikom fotografisanja doživela nezgodu.

- Mogu kajganu da ispečem na glavi, sa stene sam smotana skliznula iz ko zna kog pokušaja, ogrebotina kao suvenir, ali ne vredi... sve za lepu fotografiju, za uspomenu pred pljusak. Ovo samo devojke mogu da razumeju - napisala je Biljana.

Ipak, njeni pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje Biljaninim izgledom u bikiniju, za šta je dokaz skoro 3.000 lajkova za nekoliko sati.

Sa Sejšela na svadbu!

Par će ipak morati da napusti uskoro ovaj raj, jer će biti gosti na svadbi Aleksandre Đorđević i Viktora Troickog 27. novembra.Osim toga, Biljana je za mladu kreirala venčanicu, ali i haljine za Aleksandrinu i Viktorovu mamu.

Autor: M. Đurović

#Biljana Tipsarević

#Janko Tipsarević

#Kreatorka

#Teniser

'