AKTUELNO

Bez dlake na jeziku kao i uvek.

Pevačica Zorica Marković, osim popularnosti koju je stekla pevanjem, veoma se popularizovala nakon svog prvog takmičenja u ''Farmi'', posle čega je postala respektovani rijaliti igrač.

Kao takvu, Zoricu smo pitali da nam pokomentariše dešavanja, u do sada, najgledanijem i najvećem rijalitiju ''Zadruga'', kao i da za Pink.rs otkrije da li bi i ona ušla u ovaj program:

Foto: Andrej Nihil

- Ne postoji razlog zbog kog ne bih ušla. Tamo je prelepo, pre svega mi se dopada ambijent. Higijena je na visokom nivou, uslovi su odlični. Tamo postoji i jezero sa ribama, ja ne znam zašto to niko ne lovi i ne sprema hranu od toga. Najviše me fascinira Drvo mudrosti i drago mi je da ima mnogo životinja, ja jako volim životinje - iskrena je bila Zorica za naš portal i dodala da se ne osvrće na negativne komentare:

- Mene ne zanimaju komentari, ja sam toliko godina na sceni da se više uopšte ne osvrćem na to. Ako sam nešto naučila jeste da ne mogu svi da te vole, i niko od nas nije savršen. Mene ne potresa ako neko nešto ružno kaže za mene, ja sam svesna koji ljudi to rade i zbog čega. Zbog toga me to, zaista, ne pogađa.

Kako se u rijalitijima često formiraju klanovi, zanimalo nas je koji klan bi Zorica odabrala kao svoj ukoliko bi postala još jedan zadrugar, a njen odgovor nas nije ni malo izenandio.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako uđem u ''Zadrugu'' neću sigurno biti ni u jednom klanu, ja to ne volim ni u privatnom životu, kamoli u rijalitiju. Ja sam iskrena i prirodna, ako mi neko odgovara - odgovara, ako ne, sklanjam se. Mislim da klanova još uvek ni nema, ali sigurno je da će se formirati. Ja sam neko ko je veoma dugo u igri ovog tipa i ne volim da bilo ko manipuliše sa mnom. Imam oči i na leđima i osećam da li mi neko zaista misli dobro ili je sa mnom blizak iz koristi - kazala je Zorica.

Kako je protekle večeri takmičenje napustila Nada Obrić, Markovićeva nam je otkrila da je koleginica veoma razočarala i da je očekivala mnogo više od nje.

Pročitajte još:EKSKLUZIVNO: Celokupna PREPISKA Anabele i Slobine žene otkriva ISTINU! (FOTO+VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Nadu Obrić poznajem privatno i baš me je iznenadila. Ona žena ima šta da kaže, a u ''Zadrugu'' je izgleda ušla da krade Bogu dane. Kao da je lupala recke i čekala dan kada će da je izbace. Došlo mi je da uđem i da je pitam:''Šta je s tobom, ima slike, nema tona?'' - objasnila je pevačica.

Najveću pažnju i najinteresantniji takmičari su joj Divna i Marko, nekadašnji učesnici emisije DNK.

- Oni su mi najinteresantniji. Gledala sam ih pre neko veče kada su bili kod drveta i njihov razgovor o deci. Pa ja sam plakala od smeha. Još je i Miki bio tu, pa on pomalo dosoli čorbu. To je bio šou - kazala je ona.

Foto: Ivan Vučićević

Naravno, Zorica nije mogla a da ne prokomentariše i ono što se dogodilo prethodne večeri, a to je ulazak Kristine Kockar, supruge Slobe Radanovića i majke Lune Đogani, Anabele Atijas.

- Farsa, prava. Da vam kažem, krivi su svi, mislim da Anabela nije trebala da se meša i da je Sloba trebalo da razjasni sve sa svojom ženom, eventualno sa njom i sa Lunom. Ipak, razumem i Anabelu, ona je majka, a majke ne biraju sredstva kada treba da brane svoje dete. Sviđa mi se kako je Slobina žena to odigrala, smireno, neka druga bi ušla unutra i pobila se ili u najmanju ruku se posvađala. Ona je to na smiren način odradila. Međutim, da se razumemo, svima nam je jasno da brak više nema istu vrednost kao i ranije, ni spolja, a kamoli u rijalitiju - bila je bez dlake na jeziku Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

#pevačica

'