AKTUELNO

Sinoć je na velelepnom imanju održana još jedna "Zadrugovizija" u vidu "Karaoke" šou programa!

Milionski auditorijum televizije Pink je sinoć pratio "Karaoke šou", a zadrugari su bili u nikad boljem raspoloženju. Na samom početku ove spektakularne večeri zadrugari su bili u blagom šoku kada su ugledali stučni žiri koji su činili: Filip Đukić, Sanja Stanković, Zorica Marković, Milica Kemez i Nenad Aleksić Ša, a kroz ovu ludu noć su vas vodile šarmantne voditeljke ružičaste televizije Ivana Šopić i Dušica Jakovljević.

Foto: Pink.rs

Jovana Tomić Matora je bila zbunjena kada je ugledala svoju bivšu devojku Sanju u žiriju koja je, kako ona navodi, njena najveća ljubav u životu. Zadrugarka je pozdravila je i rekla da između njih nema zle krve, a pored nje, među ukućanima je i Filip Car koji je takođe bivši dečko Stankovićeve, kao i Anđelo Ranković koji su bez problema pozdravila.

Dalila Dragojević je bila prva ukućanka koja je probila led i izašla na binu, ona je otpevala pesmu od Ane Bekute "Zlatiborske zore" i očarala kako publiku tako i žiri, a komentari su pljuštali na sve strane. Ovo što su svi očekivali je da Stankovićeva prokomentariše njenu vezu sa Filipom, ali do toga nije došlo.

Nakon Dalile, Dejan Dragojević je naredni izašao na binu i zapevao pesmu "Doktor" koju u originalu izvodi Svetlana Ražnatović. On je želeo da podigne atmosferu među ukućanima, pa je zamenio određeni deo teksta i našalio se na račun bivšeg zadrugara i repera Ša koji je sa osmehom prihvatio ovu šalu, a ona se ticala njegovog viđanja sa Tarom Simov.

Milica Veselinović je otpevala pesmu "Sve mi tvoje nedostaje" koju izvodi Radiše Trajković Đani. Žiri nije bio oduševljen njenim ponašanjem, kao ni odgovorila, Zadrugarka je ušla u klinč sa Filipom Đukić, te ga je prozvala kako njen nastup nije ni gledao i da nije kompetentan da ga komentariše.

Zadrugarka koje je svojim nastupom podigla veliku prašinu je Irma Sejranić koja je izvela pesmu "Loša" od mlade muzičke zvezde Breskvice. Ona je sa Ša započela raspravu gde su pale teške uvrede, pa čak i psovke.

Žestoko suočavanje koje se takođe čekalo, a tiče se Milane Šarac Mime i članice žirija Milice Kemez, svi su pomno pratili. Javnost je upoznata sa turbulentnom vezom Milice i Bore Santane koja je nakon njihovih učešća u rijalitiju "Zadruga" okončara, a kako se saznalo, Bora je na letovanju pre četiri godine imao kratku romansu sa Mimom. Između njih su sevale varnice, ali nije izostala rečenice od strane zadrugarke koja je glasila:

Pozdrav za Boru - poručila je Šarčeva sa sve osmehom.

Najpoznatije trudnica na našim prostorima trenutno je svakako aktuelna učesnica "Zadruge", Viktorija Viki Mitrović koja je izvela pesmu "Zapišite mi broj" koju u originalu izvodi Aca Lukas. Ona je tokom pevanja više puta pozdravila svoj nesuđenog svekra Franju Osmakčića, koji je zbog nepodržavanje njene trudnoće učinio krivično delo i lažirao svoju smrt, a žiri je za nju imao samo reči hvale kao i podrške.

Kao i što ste navikli, zadrugari su uvek pred kamerama otvarali svoju dušu, a sinoćno veče postalo je emotivno kada je na scenu izašla Jovana Tomić Matora koja se oči u oči suočila sa svojom bivšom devojkom Sanjom Stanković. U jednom trenutku je došlo i do suza od strane zadrugarke, a Sanja je za nju imala samo najlepše reči.

Debakl Marijane Zonić pratio je ceo region. Ona je sceni izvela pesmu naše ovogodišnje predstavice Evrovizije - Konstrakte, "In corpore sano", zadrugarka nije znala reči ove pesme, pa joj samim tim ni koncentracija za igru nije bila velika. Žiri je surovo prokomentarisao njen nastup, ali ono što je oduševilo sve jeste činjenica da su svi zadrugari bili uz nju.

Ogormnu pažnju javnosti izazvao je rat MC Aleks, Matore i Sanje Stanković. Rasprava je počela zbog teme nesuđenih ljubavi, a psovke ni ovaj put nisu izostale. U svađu se umešao i Stefan Karić. Ova rasprava je unela totalni nemir među zadrugare, te je u jednom trenutku Matora uhvatila Irmu Sejranić za vilicu zbog čega je Veliki šef odlučio da je odmah kazni MESEČNIM HONORAR!

Pozitivno iznenađenje bio je Filip Car koji je šarmirao sve prisutne izvedbom pesme "Bekrije" od Ane Bekute. Žiri je bio oduševljen, a zadrugari su odlučili da smire strasti i nastave sa provodom.

Nikola Grujić Gruja je na sceni izveo pesmu Aleksandre Prijović "Totalna anestezija", a njemu se na sceni pridružila i Marijana Zonjić koja je tokom komentara žirija započela pravi rat sa Milicom Kemez u kom su pljuštale gnusne spovke i uvrede.

Aleksandra Nikolić je izvela pesmu "A i ti me izneveri" koju u originalu izvodi grupa Bijelo dugme, ona je svojim glasom izazvala mnoge simpatije i oduševila kako žiri tako i zadrugare ali i publiku po svemu sudeći jer je upravo ona pobednik Fejsbuk glasanja.

Pobednik Instagram glasanje bio je Dejan Dragojević koji je odneo bogatu nagradu.

Pobednika Novinarskog žirija bila je pevačica Sandra Rešić koja nije krila svoje oduševljenje te je ova titula ispraćena gromoglasnim aplauzom.

Pobednici stručnog žirija su bili Dejan Dragojević i Mensur Ajdarpašić koji su odmah skočili od sreće, oni su takođe dobili bogate nagrade ovi povodom.

I poslednja pobeda, kao i ubedljiva od strane SMS glasova je bila pobeda Dejana Dragojevića. To je treća pobeda za njega zbog čega je on pun energije pozdravio čitav region i zahvalio se na ukazanom poverenju.

Nakon što se zadrugovizija završila, Jovana Tomić Matora, pod utiskom što je videla bivšu devojku Sanju, napala je svoju devojku MC Aleks - žestoke pretnje, psovke, uvrede i bezobrazne reči odzvanjale su Beloj kućom. Obezbeđenje je moralo da reaguje onog trenutka kada je Matora pokazala bes prema zadrugarka kako bi sprečili ovaj okršaj.

Autor: N.V.