AKTUELNO

Burno u Beloj kući!

Sinoćna emisija "Pitanja gledalaca" napravila su pravi lom u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević je zadrugarima postavljao pitanja koja ste vi postavljali na zvaničnoj Fejsbuk stranici Zadruge.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom početku večeri, Filip Car je progovorio o svim sukobima sa Dalilom Dragojević i otkrio da je za njihov loš odnos kriv Dejan Dragojević. Tačnije, Caru smeta to što njegova devojka u svađama spominje bivšeg muža, što mu udara na ego, te zbog toga ima burne reakcije.

Oni su takođe priznali i da je "slonče" problem u njihovoj vezi. Igračka koju su Dalila i Dejan kupili na jednom putovanju je unesena u Zadrugu, a Dalila priznaje da je emotivno vezana za ovu igračku i navodi da bez nje ne može da zaspi. Car je još jednom progovorio o kompleksima i rekao da mu to jako smeta iako je samo igračka i nema vrednost, njemu smeta jer je nju kupio njen bivšu suprug koji boravi sa njima u Beloj kući.

Tema zbog koje su svi zaćutali za crnim stolom jeste Dejanov rođendan, on je dobio mnogobrojne čestitke u kojima je pisalo da Aleksandra Nikolić nije devojka za njega. Zadrugarka je progovorila na ovu temu i otkrila da joj je žao što je ljudi tako doživljavaju, te da će im dokazati suprotno.

Mina Vrbaški je sinoć doživela brutalno poniženje od strane zadrugara ali i svog emotivnog partnera Mateje Matijevića koji ne želi vezu sa njom, a pritom imaju sek*ualne odnose. Oni su pognute glave progovorili na ovu temu i otkrili da njima to ništa nije čudno zbog čega su dobili mnogobrojne kritike na svoj račun i kao i ponašanje.

Viktorija Mitrović je tokom sinoćne emisije priznala da se kaje zbog abortusa, ali i da ne želi da narod kao i porodica Osmakčić na njenom licu vide tugu, te je obećala da će se u inat njima izdići iznad situacije i pokušati da što pre vrati osmeh na lice.

Mina Vrbaški je sinoć doživela još jedno poniženje kada je čula pitanje koje se tiče njenog intimnog odnosa sa Matejom Matijevićem, zadrugari su ostali u šoku od odgovora.

Jovana Tomić Matora je sinoć odlučila da prekine ćutnju od dva dana i žestoko udari na Saleta Luksa koji je tokom žurke muvao njenu bivšu devojku MC Aleks. Ona je pokušala da se odbrani ali joj zadrugari nisu dozvolili jer je i dalje smatraju krivom za ovaj narušen odnos.

Turbulentan odnos koji intrigira ceo region je upravo pomenuta afera Mine i Mateje. Ono što je svima čudno je upravo to što Matijević ne želi da prizna vezu sa Vrbaški, a vodi ljubav sa njom. Ona je priznala da prema njemu oseća mnogo veliku strast zbog čega i ostaje u ovakvom odnosu, dok je on nastavio da je ponižava obećavajući joj vezu kada izađu iz rijalitija.

Marko Đedović je takođe progovorio na ovu temu i dao svoj sud zbog čega je ovaj ljubavni par spustio glavu i više nije želeo da progovara.

Nije ideal odnosa ako te neko ne bije ili ne udari... Svako ima prava da 'je*e kobilu, kada on hoće', ako ti na to pristaneš... Nije razlog opstanka samo to što te neko ne ponižava... Ti niti ceniš sebe, niti poštuješ a nadaš se nekim ljubavima koje nikada ne doživiš... Ali to je tvoje pravo, to je verovatno zato što si onako živela - govorio je Đedović.

Nenad Aleksić Ša je nakon napuštanja "Zadruge" stupio u odnos sa bivšom devojkom Tarom Simov, a njegov prijatelj iz Bele kuće i bivši partner njegove devojku čiju su vezu pratili milioni u trećoj sezoni rijalitija, je sinoć progovorio o nastavku druženja sa reperom nakon što se "Zadruga" završi i otkrio da on nema problem sa njegovom ljubavi kao i to da između njih nema zle krvi.

Nakon što se emisija završila, Matora je odlučila da Saletu Luksu saspe sve u lice i do kraja progovori na temu ovonedeljne omiljene ličnosti MC Aleks zbog čega je došlo do velikog sukoba sa ovonedeljnim vođom.

Autor: N.V.

#Milan Milošević

#Zadrugari