AKTUELNO

Nova drama na pomolu?!

Aktartivna crnka, Maja Marinković, od kada je napustila najpoznatije imanje u Šimanovcima ne prestaje da intrigira javnost svojim burnim životom.

Nekoliko puta smo je uhvatili u društvu bivšeg košarkaša i diskvalifikovanog učesnika "Zadruge 5" Marka Janjuševića Janjuša sa kojim je u trećoj sezoni pomenutog rijalitija imala turbulentnu vezu koju je pratio ceo region.

Foto: Pixabay.com , TV Pink Printscreen, Ustupljene fotografije/Maja Marinković

Dugo se spekulisalo da je ovaj par obnovio svoju romansu nakon što je košarkaš napustio najgledaniji rijaliti, a sada je Marinkovićeva na svom instagram storiju postavila sliku sa citatom koji je posvetila bivšim ljubavima, a koji glasi:

- Moji bivši su u stanju da me vole najviše na svetu izgleda jedino posle raskida - napisala je Maja na svom instagram storiju.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Podsetimo, javnost već neko vreme spekuliše o njihovom pomirenju, zbog čega ga je žena izbacila iz kuće. Kako mediji navode, bivši zadrugar se nakon rijalitija pomirio sa svojom suprugom Enom nakon čega se našao u žiži javnosti upravo zbog slika koje su osvanule na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako se provodi sa Marinkovićevom. Da li je ova Majina poruka bila upućena direktno njemu i o čemu se radi, ostaje nam da ispratimo.

Autor: N.V.