AKTUELNO

Poznati sportista ponovo prolazi kroz težak period.

Državni prvak u fitnesu Stefan Despotović Despot, koji je domaćoj javnosti postao poznat prošle godine tokom učešća u sedmoj sezoni rijalitija "Farma", rastužio je čitav region kada je objavio da bije bitku sa teškom bolešću.

Nakon što mu je dijagnostifikovan tumor na mozgu, usledila je hitna operacija, a četiri meseca nakon nje - imunoterapije u Moksvi.

Despotović je prošao šest ciklusa hemioterapija i trideset termina zračenja, a sada mu je neophodan ponovni odlazak u Rusiju, budući da se tumor, nažalost, vratio.

Za lečenje u Moksvi Stefanu je neophodan veliki iznos novca, zbog čega su njegovi prijatelji i mnogobrojne javne ličnosti udruženim snagama krenuli u potragu za neophodnim novcem koji je presudan da bi Stefan ozdravio i iz svoje najveće životne bitke izašao kao pobednik.

Ukoliko želite da pomognete Stefanu, to možete učiniti slanjem SMS poruke - pošaljite 369 na broj 3030. Cena poruke je 200,00 dinara (PDV se ne naplaćuje).

Podsetimo, brojne javne ličnosti su se, uoči Stefanove prve operacije, odazvale humanitarnim akcijama i koncertima zahvaljujući kojima su prikupljena neophodna novčana sredstva za njegovo lečenje. Bolest se, nažalost, vratila, a brojni pevači i Stefanovi cimeri iz "Farme" odlučili su da apeluju na čitavu javnost, budući da mu je pomoć čitave Srbije ponovo neophodna.

D. T.

#Stefan Despotović Despot

'