AKTUELNO

Teniser prolazi kroz težak period.

Srpski teniser Janko Tipsarević prethodnog dana podvrgao se hirurškom zahvatu u jednoj privatnoj klinici u Finskoj, ali ikao je na Instagram postavio fotografiju sa operacionog stola, nije otkrio zbog čega se našao na njemu.

Danas je ipak odlučio da svima koji su se zabrinuli za njega razjasni o čemu se radi, takođe preko pomenute društvene mreže.

On je tamo postavio fotografiju iz bolničkog kreveta sa podužim objašnjenjem uz nju.

- Dobro, dakle. Jedini način na koji sam mogao da nastavim da se bavim ovim prelepim sportom bila je hirurška procedura na obe tetive, koje su mi zadavale velike muke u poslednja četiri meseca. Operacija koju su obavili doktor Orava i doktor Lempajnen bila je uspešna, pa se radujem povratku na teren i prvoj četvrtini 2018. godine. Prvih nekoliko nedelja (zbog zahvata izvršenog na obema nogama) biće pakao, ali imam porodicu i prijatelje koji će mi pomoći da prođem kroz to. Ovo će biti moja poslednja operacija kao profesionalnog teniskog igrača. Vidimo se uskoro - napisao je Janko.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENADILA SE ONIM ŠTO JOJ JE REKAO: Dara otkrila kako je njen sin reagovao na RAZVOD!

Njegovi pratioci u okviru komentara poželeli su mu brz oporavak, a oni koji su bili veoma zabrinuti odahnuli su, jer Jankov osmeh na fotografiji svedoči o tome da su bolovi, bar za sada, podnošljivi.

Autor: V. T.

#Janko Tipsarević

#Operacija

#Teniser

'