AKTUELNO

Evo sa čim se suočila!

Reporterka emisije "Premijera" Jelena Kukuljica posetila je jedan pet šop sa popularnom pevačicom Tinom Ivanović, koja joj je otvorila dušu i priznala sve o problemima koji su joj se pojavili u životu u poslednje vreme. Pre toga je ispričala da životinje voli od malih nogu.

Foto: TV Pink Printscreen

Znala sam da iz škole dovučem male mačiće, kučiće, ptice... Lečila sam ranjene ptice, udomljavala, svašta nešto. Moja Luci ima dobru gazdaricu, koja vodi računa. Luci uživa, ima sreće što sam joj ja gazdarica. Luci ima pet godinica, razmažena je, ja sam joj to dopustila, ali Bože moj. Znate kako, životni vek im je kratak, treba im ispuniti svaku željicu - ispričala je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tini je najveća podrška suprug Zvezdan, sa kojim uživa u ljubavi preko 18 godina, a pevačica je priznala da joj on na svakom nastupu "čuva leđa".

Ja ne mogu da zamislim nastup, a da on nije tu. Podrška mi je od početka. Bio mi je vetar u leđa, on se borio za mene, ja stvarno ne mogu da zamislim nastup bez njega. On mi je bio vetar u leđa, borio se za mene. Morao je da ode u Crnu Goru, otac mu je bolestan. Nastupe ću morati da odradim sama - ističe pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup koji je Tina imala 4. avgusta izazvao je haos kod jednog dela populacije, koji ju je osudio zbog toga što je pevala u Hrvatskoj, dok se za to vreme tamo slavila "Oluja".

Mediji su preterali, ne svi, nego taj jedan koji je to objavio. Moji nastupi su zakazani 2, 3 meseca unapred, ja ne znam šta se dešava danas, juče. Ja radim svoj posao. Neka njima ide na dušu šta su napisali. Nastupam i u Hrvatskoj i u Bosni, ne delim nikoga po nacionalnosti i veri. Treba izbegavati te teme rata. Krivo mi je što su mene uzeli na zub, a mnogo je pevača pevalo u Hrvatskoj - istakla je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Tina Ivanović