AKTUELNO

Nije dugo prošlo otkako su Dragojevići "deportovali" psa Tedija u Gornji Šepak i vratili ga (bivšoj) snaji Dalili, a već je usledio prvi ozbiljniji problem.

Dalila Dragojević često snima svog kućnog ljubimca i vreme koje provodi sa njim, a juče je uradila nešto što nikako nije smela, što su odmah primetili iskusni vlasnici pasa, kao i borci za prava životinja.

Bivša učesnica "Zadruge" dala je svom psu najpre bananu, a potom ga je hranila grožđem, za koje je poznato da može da bude otrovno za pse. Kako ističu veterinari, grožđe i suvo grožđe su izuzetno otrovni za pse. Poznato je da kod nekih pasa uzrokuju naglo otkazivanje bubrega. Odmah su Dalili počele da stižu poruke da nikako ne sme ovo da radi.

Foto: Instagram.com

Ubrzo nakon toga, Dalila se javno pokajala i pokušala da opravda svoj postupak ističući da nije znala da je grožđe štetno za pse, a svojim pratiocima se zahvalila na informaciji.

Shvatili smo, grožđe je opasno za pse. Ne smemo da im dajemo jer može da im dajemo jer može jako loše zdravstveno da utiče na njih. Hvala na pomoći - zahvalila se svima Dalila, a da li će ovaj njen propust navesti Dragojeviće da dođu po Tedija i vrate u Veternik, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Dalila Dragojević

#Zadruga