AKTUELNO

Stara ljubav, zaborava nema!

Nakon što je raskinuo svoju romansu sa Minom Vrbaški, reper Nemanja Đerić Đekson vratio se Anđeli Veštici. Inače, oni su potrčci ove nedelje, odlukom Lepog Miće, te zbog toga spavaju u posebnom delu "Zadruge", u izolaciji.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nijh dvoje nisu gubili vreme, pa su se odmah bacili na žestoku akciju ispod jorgan planine. Anđeli i Đeksonu čak ni kreveti koji su na podu nisu smetali da se zaigraju. U jednom trenutku, Veštici je postalo naporno pa je tražila da prekinu seksualni odnos na kratko.

Foto: RTV Pink

Aaaa! Je*em ti život! Jesi normalan ti? - vikala je Anđela Veštica, a reper je samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.

Foto: RTV Pink

Jao, fu*k, znaš koliko sam se umorila! Je*em ti život! Aaa joj! Jao! Jao majko! Jao Nemanja! - dodala je ona nešto kasnije.

Foto: RTV Pink

Pre spavanja sa Anđelom, Đekson je imao i malu raspravu sa Minom Vrbaški. Reper smatra da je njihova veza počela da puca od onog trenutka kada je ona dobila tajni zadatak, u okviru koga nije mogla sa Đerićem da priča nekoliko dana. Ovo dešavanje ispod pokrivača, trajalo je skoro tokom cele noći, a šta su još zanimljivo radili, kao i koliko su se zaneli, pogledajte u video klipovima.

PROČITAJTE: DOKTOR ZA LJUBAV! Žiža otkrila da nije znala za sebe, kad je čula šta su tokom SE*SA izgovarali neki zadrugari! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'