AKTUELNO

Danica Maksimović sa njim ima sina Miloša!

Proslavljena glumica Danica Maksimović decenijama nije govorila o svom nevenčanom suprugu Todoru Loliću s kojim ima i sina Miloša, sada poznatog reditelja.

Danica i Todor se nikada nisu venčali, a u vanbračnoj zajednici žive već 40 godina. Glumica je jednom prilikom otkrila koliko je njihov odnos skladan i da je to ljubav za sva vremena:

Verujem da vam je teško da to shvatite, kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo - istakla je Danica jednom prilikom, a Todetova i njena fotografija se konačno pojavila u javnosti.

Foto: Pink.rs

Glumica je priznala da nikada nisu imali nameru da ozvaniče svoju vezu i stanu pred matičara:

Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo - rekla je glumica.

Danica je, inače, ranije pričala o tome da joj teško pada što njen sin Miloš već neko vreme živi u inostranstvu, ali da ga njen izabranik i ona posećuju.

Klikom OVDE pogledajte kako izgleda muž proslavljene glumice!

Lepo je kad deca odlaze da rade, ali je dobro i da se vrate. Miloš povremeno dolazi, kada ima nešto da radi ovde, kad nađe vremena, ali ne uvek... Željna sam svog deteta, nažalost. Ali odlazimo mi kod njega, prilagođavamo se - priznala je glumica.

Autor: S.Z.