AKTUELNO

Tenzija dostiže vrhunac!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Anđelu Đuričić, Stefana Karića i Anđela Rankovića

Nakon kratke pauze, voditelj je uključio narednog gledaoca.

Dobro veče Darko, Miroslav Pržulj je. Darko, samo što zaspao nisam koliko su dosadni. Neće da se zameraju, neće ništa da kažu šta misle o nekome. Ja odlično znam šta, ko misli i o kome. Ovo je jedna uspavanka, ovo nije "Narod pita", nego "Narod je zaspao". Isto pitanje za Anđelu ili Anđela, da li ste osetili ikada neku emociju prema jedno drugom - pitao je Mića.
Ne - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš odgovor je laž - nasmejao se Mića.
Stefane pitanje za tebe, da li misliš da je između ovo dvoje bila neka emocija -pitao je Mića.
Lepi, mladi, zgodni, zašto ne bi bilo. Malo pre sam rekao Anđelu: "Verujem u kad-tad" - rekao je Stefan.
Mićo, s obzirom da ti emociju smatraš i bes i ljutnju, rekli smo da jedno drugom prijamo i da možemo da pričamo, dok se nismo povukli. Razišli su nam se putevi - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, slušaj pažljivo. U ovom spotu između tebe i Sandre sam video sto puta veću emociju, nego u mesec dana zabavljanja Anđela i Sandre. Samo što se niste kre**uli. Da li ste sigurni da između vas nikad nije bilo emocije - rekao je Mića.
Ma ne bih ja sad to komentarisala, drag mi je, dobar je dečko. Svoje mišljenje sam rekla uvek i isto je. Dobar je, vaspitan je, normalan, lep, zgodan, perspektivan. Stojim pri svemu tome što sam rekla za Anđela. Da treba nešto da se desi, desilo bi se. Između nas dvoje zaista nema energije, ali ako ga hvalim, ne znači da mi se sviđa - rekla je Anđela.
Ovo bi se nazvalo klasičnim udvaranjem - rekao je Mića.
Mićo, da li misliš da se nešto stvarno dešava između Mensura i Anđele - pitao je Darko.
Ima tu neke priče. Anđela svakoga hvali. Anđela, Frana, Mensura, svi su super, kao kolo srpskih sestara. Mislim da je Anđelina najveća emocija bila prema Stefanu. Zašto se vi ljutite kada jedna matora drtina priča neistinu?- rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš li samo da mi kažeš u koga sam trenutno zaljubljena - pitala je Anđela.
Nisam rekao da si zaljubljena. Ja kad sam bio u tvojim godinama, meni se sviđalo 25 devojaka, na različite načine - rekao je Mića.
Mićo, ti znaš, da ja što poželim to i dobijem, ja da sam želeo, dobio bih je. Potrudio bih se - rekao je Karić.
Kakav se to rat vodi između tebe i Filipa Cara - pitao je Darko.
E ovako. Ja sam Caru odgovorio. Lepi Mića nikome i nikada nije rekao kuda i gde idem. Ja kucam na vrata i niko ne zna u koje doba. Dolazak Lepog Miće kod nn lica, je spektakl. Ja ću da ponesem telefon, da vidimo ko će koga da hvata za međunožje. Poneću dve torte, u obliku pen**a i va**ne...Bio sam sinoć na večeri sa Lukinim ocem, danas smo sedeli tri sata. Čoveka to ne intresuje, ozbiljan čovek, ali nije srećan zbog njegovog izbora - rekao je Mića.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs/A. Nikolić

Da li ti ostaješ pri stavu da će Dalila biti recka Luke Nikolića - pitao je Darko.
Ne samo ona, nego sto narednih. To su te godine, ja ga kapiram. One bi da se udaju? Au, nisam znao - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs

#Zadruga