AKTUELNO

Šok!

Voditelj Darko Tanasijević je ugostio Kristijana Golubovića u Šiša baru. Sa njim je porazgovarao o odnosima u Beloj kući i mnogobrojnim svađama, između ostalog i njegovog sukoba sa Lil Broksom.

Kakva je atmosfera, kakvi su ljudi? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mladež, od svih rijalitija, najpozitivniji. Željni su dokazivanja, znaju kako treba da se igraju, ponašaju, imaju puno poštovanja. Lepa, mlada i perspektivna ekipa, videćemo... Uvek ima partibrejkersa - dodao je Kristijan.
Imao si sukob sa Bilalom, pa ste ga izgladili. U kakvom ste odnosu? - pitao je Tanasijević.
Zvali su ga Lil Broks, sad ga zovu Lil Salata. I ona devojka crna ga tako zove, kaže da su imali s*ks. Vidim da je turbulentno u krevetu. To je dobro, to je poenta, a ne da lupeta o Golubović Kristijanu. Ja sam hteo da mu dam na važnosti na taj način, gde će veći blam, sad ga zovu Lil Salata. Otkinuo mi je šipkicu od Roleksa - rekao je Golubović.
Uroš, Jelena, na čijoj si strani? - nastavio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na strani šoua, do jedne granice. Miljane, Jelene su odlične za ovaj format, dok ne preteruju. Kad preteraju, diskvalifikacija je sigurna, ja sam već imao sukobe sa njom. Jelenu znamo, kakva je takva je. Ona je teška dijagnoza. Urošu je kratak fitilj, plane brzo. Umesto da se vozi na materijalu koji se zove "Lujka u rijalitiju", on kreće na naočare, stvari... Rekao sam mu ja danas u pabu, verbalno samo. Nije dobro što ide u ovom pravcu. Da je ovaj mali slučajno meni zavrnuo ruku sa činijom, ja bih na početku napustio rijaliti, a nisam imao tu nameru. Ja volim da mi se sve kaže u oči, a ne tastatura mafija - rekao je Kristijan.
Maja Marinković? - upitao je Darko.
Kad je raščešila po stoti put p*zdu Maja pored Ćertića, ja sam provalio. Odmah sam joj rekao, šta si opet otvorila grotlo? Lava hoće napolje? Ona kaže: "Kiki...". Vidim da je opet došla na berbu krastavaca. Sad sam je snimio na kauču, objašnjava teoriju seksologije, a Uroš legao na krevet i golica se nogicama, a u sebi misli: "J*baću te za 20 dana". Ko je tu lud? Ovako sam rekao Takiju, kad je pukla ona afera: "Taki, hoćeš li napokon dete da lečiš?". Ona ima s*ksualni poremećaj. Ono ne može da bude normalno, svaki rijaliti novi dečko, pa dečko od druga... Ja organski ne podnosim tu priču Ljuba, Čabarkapa i Subotićka, oni su mi dno dna. Ona zna sve i prilazi tom nivou. Meša se u neku ubuđalu supu. Najboljoj drugarici skida muža, a opravdanje joj je što nisu sklopili brak. Tu je kriv porodični poremećaj. Kaže Taki da je najbolji otac. Nije samo davati i podržavati, valjda dete treba da sluša roditelje? - analizirao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se izbora tiče, Anita je pobedila Maju, priroda je pobedila plastiku i uvek će. Ali Maja je fenomen, ima takvo samopouzdanje, njoj je plastični hirurg i samopouzdanje nabio - zaključio je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Kristijan Golubović