AKTUELNO

Još se nije slegla prašina nakon što je u medijima odjeknula informacija da su srpski reprezentativac i ćerka Cece Ražnatović raskinuli svoju emotivnu vezu.

Pre nešto više od mesec dana u domaćim medijima pojavila se informacija da je lepa Anastasija Ražnatović, ćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, uplovila u emotivnu vezu sa članom srpske košarkaške reprezentacije Milošem Teodosićem.

Foto: Beta

U prilog ovim informacijama idu i informacije o tome da je Anastasija nekoliko puta ove godine boravila u ruskoj prestonici, gradu u kojem Teodorić igra za moskovski klub CSKA.

Foto: Instagram

Teodosićeva baka Božidarka Trifunović koja živi u Valjevu saznala je za vezu njenog unuka i Cecine ćerke iz novina, a čim je čula lepe vesti izrazila je želju da je i lično upozna.

Miloš je veoma srećan, a snajka nam je mnogo lepa. Ne smem više ništa da vam kažem jer mi je Miloš zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu - rekla je tada Božidarka za "Alo", a izgleda da je zabrana još na snazi, pogotovo otkako se pojavila informacija da je Teo ostavio Anastasiju.

Foto: Telegraf

Smetaju mu mediji

Prema poslednjim informacijama koje su se pojavile pre nekoliko dana, Teodosić je rešio da stavi tačku na vezu sa Anastasijom, budući da mu nimalo ne prija ogromni medijski pritisak.

Foto: Beta

On je, navodno, bio u potpunosti siguran da će uspeti da svoju ljubav sa Anastasijom održi u tajnosti jer su je otpočeli u Moskvi, ali kada su mediji saznali da su u emotivnoj vezi, sve je krenulo nizbrdo. Iako ni Teodosić ni Cecina ćerka nikada nisu želeli da komentarišu svoj emotivni status, sve veća medijska pažnja smetala je košarkašu koji je prelomio i objasnio Anastasiji da ne može da nastavi vezu sa njom. Takođe, udaljenost je učinila svoje, pa su Cecina ćerka i Teo definitivno stavili tačku na svoju ljubav.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Pozvali smo Teodosićevu baku Božidarku kako bismo proverili da li je informisana o novim detaljima vezanim za ljubavni život unuka, ali ljubazna gospođa nije želela da razgovara o Teu i Anastasiji.

Ne smem ništa da vam kažem. Nemojte, molim vas, da me pitate ništa, jer vam ništa neću reći - kratko je rekla gospođa za Pink.rs kada smo joj objasnili zbog čega je zovemo i prekinula vezu.

Obzirom na to da se svojevremeno Teodosićeva baka izletela i novinarima otkrila da jedva čeka da upozna snajku, postoji sumnja da ju je unuk još jednom pozvao i zamolio da ne komunicira sa pripadnicima "sedme sile", a ona ga je ovaj put poslušala.

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Božidarka Trifunović

#KK CSKA Moscow

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Moskva

#Svetlana Ceca Ražnatović

'