AKTUELNO

On je odlučio da napiše emotivnu poruku koja svedoči o bolu koji ne jenjava ni deceniju kasnije.

Makedonski pevač Toše Proeski izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Povodom tog nemilog događaja, Tošetov kolega Toni Cetinski odlučio je da napiše emotivnu poruku koja svedoči o bolu koji ne jenjava ni deceniju kasnije.

Foto: Dario Lepoglevec

Naime, oni su bili kolege, ali i bliski prijatelji, a Toni se ni danas nije oporavio. Vrlo često se seti svog dragog kolege i posveti mu objavu na društvenim mrežama.

Pored video -snimka, Toni je obavestio javnost i da se oseća nepotpuno, a onda je objavio poruku od koje ćete se naježiti.

Foto: Wikipedia

- Dragi moj Toše, Večno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema i fališ neizmerno. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvatam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše. Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno. Znaj da si uvek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro delo dragi moj Toše - napisao je Toni između ostalog na Fejsbuku.

Inače, Toše i Toni pretočili su prijateljstvo i u poslovnu saradnju, pa su 2004. godine snimili i duetsku pesmu ''Lagala nas mala'' koja je postala veliki hit.

Autor: M. K.

#Toni Cetinski

#Toše Proeski

#pevač

'