AKTUELNO

Zadrugari ni ne slute šta im se sprema ove večeri.

Najimpresivniji rijaliti "Zadruga" sinoć je napustio Saša Ilić, a kako pravila nalažu, on je morao da imenuje novog Vođu. Svojim izborom Vođe rudar Saša sve je iznenadio jer je umesto Mikija Đuričića imenovao Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je večeras imao zadatak da izabere dva potrčka i jednu omiljenu osobu.

Foto: TvPink Printscreen

Mislio sam da izaberem dve omiljene ličnosti, jer ne mogu da se odlučim između Sare i Sanje. Meni je jedna svađica ostala upečatljiva, pa ću taj par da stavim da budu potrčci. Oni će biti Mića i Milica. Imali su nekoliko prepirki i mislim da će izgladiti odnose za ovo vreme - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad u životu nisam bio potrčko, pa neću ni sad. Mislim, okej, spavaću dole. Ali nisam se ja svađao sa Milicom, ne znam odakle mu to - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Što se Marka tiče, Marko je jedan divan dečko, pa sam sigurna da je dosta razmišljao o tome ko će biti njegovi pomoćnici. Nemam ništa protiv toga. Ali što se tiče motiva, oko toga se ne slažem - rekla je Milica.

Za omiljenu osobu, Veliki vođa Marko Miljković je odabrao Saru Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon izbora dva potrčka i omiljene osobe, zadrugari ni ne slute da ih večeras očekuje vanredno ubacivanje. U Belu kuću stiže pojačanje, a produkcija ubacuje čak dva nova takmičara.

Ko je u pitanju i kako će zadrugari reagovati kada vide nove učesnike, ostaje da vidimo na Televiziji Pink, a sve što propustite, pratite na portalu Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju Dušica Jakovljević je ugostila pripadnike sedme sile, kao i izbačenog zadrugara Sašu Ilića koji će otkriti sve detalje svoje odluke da Marko Miljković bude Veliki vođa, ali i odgovoriti na sva pitanja Dragane Tripić, Isidore Tubin, Ivana Gajića, Vladimira Jankovića i Darka Tanasijevića.

Pročitajte još: STAO NA MININU STRANU: Đekson odlučio da ostavi ANĐELU! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Izbor potrčka

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'