AKTUELNO

Novu knjigu nije objavila pod dobro poznatim pseudonimom, već pod svojim ličnim imenom.

Autorka knjige "Previše za sreću" konačno istupila u javnost. Iako je svoj prvi roman "Privezak za srce" objavila pod psedunimom Žozefina, književnica Ivana Milinčić godinu dana kasnije skupila je hrabrosti i drugu knjigu "Previše za sreću" napisala pod svojim imenom.

Foto: Promo

Promocija ovog uzbudljivog ljubavnog trilera održana je u Beogradu, a poznata voditeljka i književnica Vesna Dedić, čija je izdavačka kuća objavila oba romana, ispričala je kako je dugo nagovarala Ivanu da istupi pod svojim imenom, ali i kako je na kraju razumela da joj nedostaje hrabrosti da se suoči sa javnošću, kritikama i svojom publikom.

Foto: Promo

Koliko me je iznenadila toliko me je i oduševila Ivanina odluka da objavi roman pod psudonimom jer živimo u vremenu kada svako želi da bude popularan, a ona to nije htela i imala je ogroman osećaj odgovornosti, iako je njena knjiga ubrzo postala jedan od bestselera u knjižarama – rekla je Vesna.

Foto: Promo

Mlada autorka istakla kako joj je jedina želja da njena dela kao i njena promocija ne budu okarakterisani kao dosadni, pa je pored reči o romanu koji prati život junakinje Bebe nakon što je upala u vrtlog strasti pokušavajući da se izbori sa navikom da svoj život vodi u skladu sa tuđim očekivanjima, dobru zabavu prepustila bendu, pa su se književnice i njihovi poznati gosti, među kojima su Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan, Bojana Rajić Đurđević, bivša supruga Vladimira Stojkovića i lepša polovina Nikole Lazetića, Sonja, provodili do duboko u noć.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pink.rs

#Bojana Rajić

#MC Stojan

#Vesna Dedić

'