AKTUELNO

Isplivali novi detalji!

Mlada influenskerka i poznata tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, tvrdi da je njenu sestru S.H., pretukao njen suprug D.H., kao i da je navodno pritiskao bebu staru dva meseca i pravio modrice.

Foto: Instagram.com/ @uki_q

Nema podataka, zvanične prijave i medicinskog izveštaja sa povrednom listom da je D.H. tukao bebu, kako je tvrdila jutjuberka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nezvanično se saznaje.

Kako se dalje navodi, sestra jutjuberke trebalo je nakon pregleda kod doktora da se javi u policijsku stanicu u Rakovici kako bi podnela prijavu i povredne liste, međutim ona još uvek navodno nije došla.

Foto: Instagram.com/ @uki_q, TV PINK PRINTSCREEN

Podsetimo, jutjuberka je na Instagramu pokazala kroz kakav pakao je prošla njena sestra, a onda dodala je da ju je nakon svega odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru dva meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Autor: P.R.