AKTUELNO

Proživele pakao!

Mlada influenskerka i poznata tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, svojim objavama na društvenoj mreži Instagram podigla je javnost na noge, iznevši da je njenu sestru S.H., brutalno pretukao njen suprug D.H.

Kako je Pink.rs pisao, suprug tiktokerkine sestre je uhapšen, a o događaju su obavešteni nadležno Tužilastvo i Gradski Centar za socijalni rad. D.H. su izrečene hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje učinioca iz stana.

Foto: Instagram.com/uki_q

Popularna influenserka se sada ponovo oglasila ovim povodom i zahvalila se svima na neizmernoj podršci koja je pružena kako njoj, tako i njenoj sestri.

- Ne prestaje da mi zvoni telefon od jutros, ja stvarno ne mogu da pričam i dajem izjave novinarima. Sada ni ja, ni mama, a Sara pogotovo. Trenutno nije vreme za to, sve što imam da kažem, kačiću ovde na svom profilu, pa sa tim dalje novinari mogu da rade šta žele. Ja da gostujem negde, da se pojavljujem usred ovog pakla, niti sam u stanju, niti želim da pravim rijaliti od ove situacije, samo hoću da dođe do što više ljudi. To je sve, hvala na razumevanju - napisala je popularna tiktokerka, pa dodala:

- I hvala svim ljudima, medijima i novinama koje su podelile i prenele priču - zaključila je Uki Q u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/uki_q

Autor: P.R.