AKTUELNO

Svi su se ujedinili kako bi joj izmamili osmeh na lice, što su uspeli da učine.

Mlada folk pevačica Aleksandra Bursać danas je napunila 29 godina, a da joj ovo bude najlepši dan u životu postarao se još sinoć, tačno u ponoć, njen emotivni partner Zoran Uglješić, koji joj je priredio žurku iznenađenja.

Foto: Instagram/Slavica Karić

Foto: Instagram/Slavica Karić

Kada je ušla u stan, pevačica je bukvalno zanemela od šoka - prigušeno svetlo i veliki broj helijumskih balona u ljubičastoj i beloj boji stvorili su magičnu, romantičnu atmosferu koja je odmah učinila da se oseti najboljenijom ženom na svetu, a iznenađenjima je tu bio samo početak.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Osim skupocenog šampanjca, kojim je nazdravila sa svojim dečkom, ali i gostima iznenađenja, na stolu se nalazio i poklon. U pitanju je ručni sat kojem se folkerka veoma obradovala, o čemu svedoče i njene fotografije i video-snimci na Instagramu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Zoran je vodio računa baš o svakom detalju, pa je zajedno sa Aleksandrinim najbližima, obezbedio i slavljeničku trpezu, ali i cvetne aranžmane kojima se pevačica veoma obradovala.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Na njen divan dan nisu zaboravile ni kolege među kojima su bili Ljuba Perućica i Milan Dinčić Dinča, koji su joj otpevali rođendansku pesmu i poslali video-snimak.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

D. T.

#Aleksandra Bursać

#Rođendan

#pevačica

'