AKTUELNO

Hrvatska voditeljka Danijela Trbović, koju pamtimo kao ženu sa britkim jezikom kada je vodila kviz "Najslabija karika", gde je uspevala da svakog takmičara "saseče u korenu" i natera mu strah u kosti, progovorila je o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomom, koja je rezultirala vađenjem materice i jajnika.

Kako je otkrila, voditeljka je išla kod lekara i miome pratila oko 20 godina, a tokom trudnoće zbog toga je morala da miruje. Deset godina posle porođaja, pojavile su se tegobe. Trbovićeva je dosta krvarila i imala jake bolove zbog čega su joj morali izvaditi matericu i jajnike.

Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom, ostala sam trudna bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje - otkrila je Trbovićeva u jednoj emisiji.

Foto: Printscreen YouTube/24sata

Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju -dodala je voditeljica, koja je 22-godišnjeg sina Lovru dobila s bivšim suprugom Šimom Vlajkijem, s kojim je bila u braku od 1997. do 2005. godine.

Podsetimo, "Najslabiju kariku" je vodila od 2004. do 2010. godine i važila za "oštru" damu od koje su kandidati prezali.

Autor: pink.rs