AKTUELNO

Ljubavne igrarije Lune i Slobe.

Pred spavanje, zaljubljeni zadrugari, odlučili su malo da se zabave. Sve je krenulo od trenutka, kada je Radanović dohvatio blogerku po pozadini. Ona je na taj potez burno reagovala, bez obzira što mu je ranije dala znak da to uradi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Slobodno, ajde, znam da želiš da me zvekneš! - rekla je Luna, a onda je Sloba uradio ono što je namerio.

Foto: RTV Pink

Pevač je na zahtev Baneta Čolaka imitirao i jednog bivšeg učesnika rijaliti programa "Farma", a onda se Sloba vratio svojoj dragoj. Dok su se zadrugari pitali zašto se svetlo ne gasi, ne znajući da je od danas počelo zimsko računanje vremena, Luna i Slobodan nastavili su sa svojim ljubavnim igrama.

Foto: RTV Pink

Silovanje! Zapamtićeš me za ovo! Proklinjaćeš dan kada si me upoznao Slobodane Radanoviću! Silovanje majko, majko gledaš li me? Ako me voliš, nemoj molim te! Hvata me panika, nemoj to da radiš! Nisi normalan! - kroz smeh je govorila Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je izjavila kako ima strah, kada joj se neko unese tako blizu faci, kao on u tom trenutku. Nakon toga pitala ga je zašto se prema njoj ponaša kao da je krpa, pa je tako baca na krevet, međutim nije dobila odgovor, već poljupce. Posle razmene emocija, otišli su do kupatila, kako bi se spremili za spavanje, a šta u tamo radili i pričali, pogledajte u video-prilogu.

PROČITAJTE: Sloba pobesneo na Lunu i NAREDIO JOJ: MORAŠ DA ME SLUŠAŠ!

Autor: S.Kuvekalović

#Kristijan Golubović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'