AKTUELNO

Nije mogla da veruje, šta je snašlo!

Glumicu Žižu Stojanović, kada je sinoć krenula da spava, sačekalo je i ne tako prijatno iznenađenje. Ona je zavrnula ćebe, u nameri da uzme i obuče svoju spavaćicu, međutim nje tu nije bilo.

Foto: RTV Pink

Neko od zadrugara sakrio je Žižinu odevnu kombinaciju za spavanje, a nju je to iznerviralo do te mere, da je počela da plače. Jelena Golubović odmah je savetovala glumicu da se ne nervira toliko, dok je Maca Diskrecija prišla krevetu najstarije zadrugarke, kako bi proverila da spavaćica nije slučajno negde zapala.

Foto: RTV Pink

Pa deco, da li je moguće da mi je neko uzeo spavaćicu? Pa j*baću im majku! Ma daj, idi bre! Pa, da li je moguće? Neko da me zeza, je*eš spavaćicu, ali zbog čega me nerviraju?! Pa j*beš i život i sve! To više nije šala. Kako mogu da mi uzmu spavaćicu, deco? - u čudu je bila Žiža.

Foto: RTV Pink

Slažem se Žiža! To su ljudi od zla oca i još gore majke! Bezobrazluk! To su zaostale osobe! - rekla je Jelena.
Nema mi spavaćice! Nikome nije žao kako se ja patim, samo da mi neko pokvari raspoloženje! Sinoć sam je prvi put obukla. Zašto se svi ne slažu? - kroz suze je izjavila glumica.

Foto: RTV Pink

Osim Mace, i Milica Dugalić i Zorica Marković, odlučile su da pomognu glumici, pa su zajedno počele da preturaju po stvarima Žiže Stojanović, međutim džaba, jer od spavaćice nije bilo traga. Ko je to učinio, glumica nije saznala.

PROČITAJTE JOŠ: SESTRI SKINULA DEČKA! Gledaoci RASKRINKALI Lunu Đogani, ona zanemela kada je čula pitanje, pa se PRAVDALA! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

#Žiža Stojanović

'