AKTUELNO

Momirova bivša devojka, poznata manekenka ima lošu reputaciju.

Momir Gajić je imao dve duge ljubavne veze sa pevačicom Radmilom Manojlović i manekenkom Katarinom Rebračom. Međutim, ono što je poznato je da njegova sestra Tijana nije odobravala vezu s Radom, a kakav je odnos imala sa Rebračom, ostala je misterija. Tijana, je od samog početka njegove veze sa Radom bila protiv toga i između njih dve su često izbijale nesuglasice, a spekulisalo se da je sa  poznatom manekenkom kojoj se sudi zbog zloupotrebe položaja, bila u prijateljskim odnosima.

Foto: Ivan Vučićević/Printscreen Facebook

Momir je pre svoje veze sa Radom, bio sa Katarinom Rebračom, poznatom manekenkom sa kojom je  proveo tri godine. Ali i ovoj vezi je došao kraj. Kako mediji saznaju Momir nije mogao da istrpi pritisak zbog toga što se njoj sudi jer je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz Fonda za prevenciju raka dojke. Poznata manekenka je provela šest meseci u pritvoru, a njeno suđenje još uvek traje.

Kako Tijana misli,  Momirove bivše devojke nemaju dobru reputaciju i često su predmet novinarske pažnje. Ipak, Rebraču je volela, a tome svedoče i njihove zajedničke fotografije.

Da podsetimo, Rada je nedavno na aerodromu gde je zakazala svoj intervju slučajno srela svog bivšeg dečka i njegovu suprugu. Vrhunac tog susreta je bilo i prisustvo njegove sestre sa kojom pevačica  nije u dobrim odnosima. Kako su se tu bile prisutne novinarske ekipe, Tijana, Momirova sestra je pomislila da je to Rada čini namerno zbog veće medijske pažnje.

Nikada me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - istakla je Rada ovom prilikom.

Foto: Tanjug

Pročitajte još: SA NJOM JE, IPAK, OSTALA DOBRA: Samo OVA PEVAČICA dobila je pozivnicu za GALA SLAVLJE Slavice Ćukteraš! (FOTO)

Da li je njihovoj vezi došao kraj zato što je Tijana izvršila pritisak na brata da prekine romansu sa osobom koja ima ukaljanu karijeru, ili za njega ne postoji dovoljno dostojna osoba, ostaje nepoznato.

Autor: Pink.rs

#Katarina Rebrača

#Momir Gajić

#Radmila Rada Manojlović

'