AKTUELNO

Haos na imanju!

Lazar Čolić Zola nastavio je da "beži" od Anite Stanojlović po imanju, te su seli ispred apartmana kako bi ponovo porazgovarali.

Ja sam jutros prešla preko sebe i svojih principa i legla pored tebe. Da sam htela da se igram, vukla bih se danima, pa bih rekla - rekla je Anita.
Imaš emocije prema drugom čoveku. Šta si rekla malo pre - pitao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ga ne volim, ali da mi je drag. Je l' tebi Miljana draga - pitala je Anita.
To ne možeš porediti...Ne mogu da budem u odnosu sa tobom i da te gledam. Ponizila si me, povredila si me, izigrala si me, pokušala si da napraviš budalu od mene, pa vidi...Ne mogu da verujem da nisi skapirala na koji način ja funkcionišem - rekao je Zola.
Ja sam se zaklela u dete da neću da budem sa njim - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, ne intresuješ me više. Jako si me razočarala. Žao mi je što se ovo desilo, možda smo mogli da budemo drugari. Nažalost mi se to desilo i povredila si me - rekao je Zola.
I ti mene sad povređuješ - rekla je Anita.
Nisi bila iskrena - ponavljao je Zola.
Sve što sam radila sa tobom, radila sam iskreno - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče si me pustila da se nerviraš i ostalo...Nisam mogao da verujem da si mogla tako da se ponašaš prema meni, jer ja to nisam zaslužio. Ja nisam! Prema tebi, ja sam bio maksimalno fer i iskren. Gutao sam neke stvari koje su me povređivale i mene i moj ego. BIlo mi je krivo da te neko napada, odlučio sam se da ti verujem, bez obzira što sam osećao sve ovo. Odlučio sam da ti dam šansu i našem odnosu, da se držimo zajedno - dodao je Čolić.
Jesam li se ja prema tebi loše ponašal
Jesi, ku**inski. Objašnjavala si ti, ali si u objašnjenjima lagala. Bez obzira što sam Miljanu najviše voleo, nisam imao argumente prema njoj jer je inicirala kontakt. Ne mrzim te, ne želim jednostavno i ne intresuje me ništa - rekao je Zola.
Ja tebe nisam ništa slagala, samo ti nisam rekla, jer sam smatrala da to nije nešto uvau - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žalije nego tebi, veruj mi, ali sam ja neko koga boli ku**c, nije smak sveta...Jao, mozak me boli. Molim te, pomeri se od mene - rekao je Zola.
Ti si ovde sa devojkom sa kojom si bio četiri godine, šta ja treba da razmišljam o tome da li ćeš da odeš kod nje kad se posvađamo. Sam si ustao i rekao da možeš da praviš svadbu sa jednom osobom ovde - rekla je Anita.
Poniženje za mene je da budem u društvu sa osobom koja ima takve ku**inske naravi - dodao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs