AKTUELNO

Lazićeva majka progovorila o novoj snajki!

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac treći put. Svi bruje o tome da će mu izabranica Katarina roditi dete, kao i da je u prvom mesecu trudnoće, a da su za radosne vesti saznali slučajno.

Kako se ni Darko, ni Katarina ovim povodom nisu oglasili, stupili smo u kontakt sa pevačevom majkom Brankom Lazić, koja je za Pink.rs otkrila da ipak neće ponovo postati baka, iako bi to volela, ali i da Darko i Katarina to svakako imaju u planu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Čula sam da se piše... Katarina nije trudna. Evo do sada sam sedela sa njom i Darkom, bili su kod mene. Super se slažem sa Katarinom, ona je jedna fina devojka. Naravno da je se sećam odranije, Darko je davno bio sa njom u vezi, još tada sam je upoznala. Planiraju bebu, Darko želi muško dete, a videćemo da li će mu se ispuniti želja. Naravno da bih i ja volela da postanem ponovo baka i da dobijem još jedno unuče. Ma samo neka je živo i zdravo, kog pola će biti nije mi važno - poručila je Branka Lazić za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.