AKTUELNO

Od ljubavi do mržnje ima tako malo.

Posle žurke došlo je do totalnog ljubavnog raspada između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Plavuša se na Jovanu naljutila, zbog čega je otišla u krevet da spava. Kako bi ispravila grešku, Matora je pokušala da je razveseli. To joj nije pošlo za rukom, a u jednom trenutku, Jovana je krenula da legne pored Sanje, međutim završila je na podu gde je ležala neko vreme.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Začepi! Skloni se od mene! Neću da pravim budalu od sebe. Nabošću te u glavu! Obećala si mi da nećeš piti, drugo ne možeš tako da se ponašaš. Ne možeš da mi stiskaš vrat i ruku! Završila sam sa tobom! Nisam ti ja kao one tamo k*rvetine! - ljuta je bila Sanja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nemoj ti da se k*rčiš! Takav si ološ ispala večeras. Ti si debiluša. Ti grešiš prema meni. Neću te pustiti - odgovorila je Matora.

Foto: RTV Pink

Cela situacija prebacila se u dvorište, gde su se njih dve gurkale i pratile. Sanja nije znala kako da prekine celu dramu, pa je otišla na farmu, gde je počela da plače. Tamo joj se pridružila Luna koja joj je bila rame za utehu, ali brzo je ponovo stigla Matora.

Foto: RTV Pink

Znaš kakva scena, ja dolazim do kuće, vidim Jovanu i Sanju koje se obaraju. Obezbeđenje ih razdvaja, ova jedna leži na podu, ova druga plače. Ja ću se ubiti sa njima - rekla je Luna ukućanima u spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Hoćeš ja da nalupam sad tvoju drugaricu? Što si ti ljuta na mene? Tebi kao treba Zorana? - rekla je Matora Sanji, a onda se obratila Zorani: Mrš u p*čku materinu, pi*ko mala! Je*aću ti mater u p*čku, baš zbog toga što si jedna p*čka! Ti si njena drugarica? Ti nju više voliš od mene? Ti si mangup? Ti si ku*ac jedan! - besna je bila Jovana.

Ljubavni problemi su se ponovo vratili u spavaću sobu, a u krevetu oko Sanje bile su i ostale zadrugarke. Jovani je zasmetao jedan komentar zbog čega je pokušala fizički da se obračuna sa Zoranom, međutim u tome je bila sprečena od strane obezbeđenja koje je sve vreme držalo situaciju pod kontrolom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Matora je na kraju završila u sobi za rehabilitaciju. Tamo je Miki Đuričić, pokušao da je umiri, međutim Jovana nije mogla da se pomiri sa činjenicom da više nije u nekoj vrsti ljubavne veze sa Sanjom, zbog čega je čak i razvalila donji deo vrata od sobe za rehabilitaciju i počela da lupa glavom od zid.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-klipovima, koji su ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVAJTE, NEĆETE JOŠ DUGO! Teodora dobila poklon od ACE ŽIVANOVIĆA, Anđelo HOĆE KUĆI! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'