AKTUELNO

Priznala sve!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić je zauzela svoje mesto na čelu stola i prvi snimak je pušten.

Na snimku je prikazan sukob Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Naime, Bilalu je zamsetalo jer je Maja rekla da će joj se ćekra zvati Maša a to ime je planirala i sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Jedan jedini problem je nepoštovanje. Ona je sve vreme govorila da smaram, pogotovo pred ljudima, ona mora zabog sebe da promeni neke stvari. Ja njoj želim najbolje i želim život sa njom, ali da je Maja onakva kakva ja žeelim da budem bilo bi svega., ali ja nepoštopvan je ne mogu trpeti. Ja tražim da me poštuje i da me ne laže. Mi smo se nakon svažeu u puđaoni nastavili u krevetu, mene dotiču komentari pojedinaca, meni smeta to što ona radi i što mi prati svaki pogled. Meni je bolje da se raspravimo, nego da ćutimo, ali ne želim pred ljudima da se raspravljam - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal je iskren, ja volim kada se on lepo ponaša prema meni. Za sada smo okje, ja sada nemam šta da dodam, jer smo super, i čim je naš odnos dobar, sve je super. Ja sam ovde za pet godina ostavila i suze i krv i smeh, Bilalu nije lako jer sam ja bila ovde sa Janjušem i Carem, sve to nosi svoje, ali mi se godinama gradimo. Njemu nije lako, ali se bori - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod njih nepoštovanje postoji, svi znamo njene odnos i sa Carem i Janjušem i Čorbom. Svi znamo ko je njena najveća ljubav bila, ona ne zna da li će biti sa njim, ali znamo da je on nju obeležio. Maja i Bilal su imali nezaštićen odnos, ona nije popila pilulu, onoi žele decu, a daje ćerki ime ako je bude imala, kao što je davala detetu koje je planirala sa muškarcem kojeg je najviše volela. Ona je ovde jer bije muškarce, a meni nije žao Bilala, od te veze nema ništa - dodala je Marija.
Nikoga se ne tiče šta ja radim, ja sebe dajem 100odsto, ja sam na najvišem nivou ovde. Ja volim ime Maša, Januš je to znao, ali nismo pričali o deci, nas dvoje su zvali Maša i Meda. Janjuš je sa mnom radio na detetu, ali ga nije želeo, ja se nikada ne bih vratila u taj odnos a pogotovo nazvala dete tako, ja nemam ništa protiv Janjuša, mi smo dva različita sveta, mene je Filip mnogo više poštovao, i zato će mi Filip više značiti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.