AKTUELNO

Ovaj dan su mesecima unazad s nestrpljenjem iščekivali.

Pevači Ivana Pavković i Petar Mitić danas su, nakon krštenja u crkvi sina Vujadina, upriličili intimno slavlje u čast prvog rođendana i krštenja svog naslednika.

Foto: Pink.rs

Pozivnicu za njihovo veliko slavlje dobili su najuži članovi porodice i prijatelji, a Ivana se odmah pohvalila da je i ona jednim delom zadužena za prelepu dekoraciju, koja je očarala sve prisutne.

Foto: Pink.rs

- Naravno da sam umešala prste, ali dekoraciju su mi radili ljudi koji su mi radili i svadbu. Sve je ispalo prelepo! Što se tiče poklona, Vujadin je dobio jedno veliko slavlje, a kada bude sve prošlo, dobiće jedan lep poklon od Petra i mene - obećala je uzbuđena majka i za Pink.rs otkrila šta bi poželela svom mezimcu koji je dobio zanimljive igračke za rođendan, pa su se tako među darovima našli jedan mali džip i biciklo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- On je toliko mali, da ne postoje stvari koje bih mu poželela, osim da bude zdrav i srećan ceo život, da se samo smeje i da nema nikakve brige. Sad malo više plače, ali to je valjda normalno. Generalno je pozitivna beba, pa nas je ovo sve iznenadilo, ali izgleda da se malo uplašio u crkvi... Sve je to normalno, ipak je on mali - objasnila je Ivana, dok je Petar rekao da jedva čeka da se svi gosti okupe, kao i da se lati mikrofona.

Foto: Pink.rs

- Veoma smo uzbuđeni. Čekamo goste. Malo sam pod stresom... Kad se budemo svi okupili i malo opustili uz neku čašicu pevaćemo svi - rekao je Petar Mitić.

Na njihovom intimnom slavlju pojavile su se njihove kolege Andreana Čekić, Milica Pavlović i Bane Mojićević, koji je došao sa suprugom uprkos navodima da se razvodi, kao i Jelena Kostov, koja je otkrila šta je to poklonila slavljeniku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nekako mislim da je najpraktičnije dati novac za ovakvu priliku, pa sam i Vujadinu donela koverat. Moja beba ga obožava, oni su najbolji drugovi - rekla je Jelena koja je, ipak, došla bez sina, budući da je, kako kaže, mnogo mali za ovakve skupove.

Milica Pavlović koja je malo kasnila na rođendan, poželela je slavljeniku sve najbolje:

Foto: Pink.rs

Ivana i Petar su roditelji za poželeti, tako da ću ja samo malom Vujadinu poželeti mnogo zdravlja, pored njih ima sve ostalo. Donela san kovertu, smatram da je to najpotrebnije - izjavila je Pavlovićeva.

Ivana i Petar su istakli da su veoma uzbuđeni i da jedva čekaju da pristignu sve zvanice, a nema sumnje da će ovo gala slavlje u čast njihovog naslednika pamtiti zauvek.

M. K. / D. T.

#Andreana Čekić

#Ivana Pavković

#Jelena Kostov

#Petar Mitić

#Rođendan

'