AKTUELNO

Svatovi s nestrpljenjem iščekivali dolazak mladoženje.

Voditeljka Televizije Pink Ivana Baltić Aleksić ugostila je u današnjem izdanju emisije "Ja to tako" zanimljive i aktuelne goste koji su se oprobali u zanimljivim igricama, ali i otkrili zanimljive stvari iz svog života, što je učinio i folk pevač Aco Pejović.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta je najgora stvar kod početka zabavljanja? - upitala ga je voditeljka, a onda je usledio odgovor koji je nasmejao sve u studiju.

- Što se posle sedam dana oženiš - rekao je Aca čime je, onima koji nisu znali ovaj detalj iz njegovog privatnog života, otkrio da je na ludi kamen stao posle samo sedam dana zabavljanja.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je otvorio zanimljivu temu, Ivana ga je upitala da li je istina da je zakasnio na sopstveno venčanje, posle čega je usledio potvrdan odgovor, ali i obrazloženje.

- Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila - prisetio se Pejović, koji je duže od dve decenije u srećnom braku sa suprugom Biljanom.

- Dvadeset četiri godine taj brak traje. Žena je gazda, ona je stub kuće. Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aco Pejović

#Ja to tako

#Venčanje

'