AKTUELNO

Sve fanove Džeja Ramadanovskog scenarista Stefan Bošković odlučio je da usreći filmom o legendarnom pevaču koji će uskoro početi da se snima, a konkurenti za glavnu ulogu su Denis Murić i Amar Ćorović.

Posle filma o životu pevača Tome Zdravkovića, publiku očekuje i priča o njegovom kolegi Džeju Ramadanovskom, koji nas je napustio 6. decembra 2020. godine.

Scenario za film "Nedelja" pisao je Stefan Bošković, a reditelj Nemanja Ćeranić priprema se za snimanje prih kadrova. Međutim, još uvek se razmatra ko će tumačiti glavnu ulogu ovog ostvarenja.

Film koji nosi naziv po jednom od najvećih hitova Ramadanovskog prikazaće pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali će ispratiti i njegov put ka slavi i njegovom kasnijem životu. Dečaka koji će glumiti Džeja u periodu rane mladosti, kako prenosi "Kurir", biće nepoznati romski dečak, koga će izabrati na kastingu, dok će u kasnijim godinama ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru.

Denis je prvu ulogu dobio kao dete u filmu "Ničije dete", a kasnije i ostvarenju "Enklava". Već tada dobio je zvanje naslednika Slavka Štimca, što se potvrdio i kasnije u filmu "Zlatni dečko", gde je nagrađen gran-prijem za najboljeg glumca na Filmskim susretima u Nišu. Za ulogu Džeja sigurno ga je preporučila uloga Rame u filmu i seriji "Toma".

A da glumac Amar Ćorović takođe ne bi bio ništa manje od savršenog izbora govori to da je, nakon što je završio glumu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, počeo da gradi karijeru u mnogim pozorišnim predstavama, ali i pred kamerom. Svoj doprinos dao je serijama "Tajne vinove loze" i "Složna braća: Next Đeneration".

Autor: pink.rs