AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Marko Đedović je nakon Maje Marinković, reč da bi birala između Aleks Nikolić i Filipa Cara i iznela svoju nominaciju, dao je Miljani Kulić.

Što se tiče ovo dvoje ljudi, počeću od dame. Sa Aleksandrom sam imala odličan odnos, smatrala sam je pravom prijateljicom, volim je i dan danas. Nisam očekivala od nje da igra sa mnom rijaliti, bila je tema Marko i Sanja, pa je Aleksandra rekla da mnogi zadrugari gledaju u nekoga, pa je neko dobacivao "Zola, Zola", pa je ona rekla da neće da komentariše. Rekla mi je da između ostalog misli i na njega. Smatram da ne treba ona da ugošćava nekoga sa kim nisam dobra u izolaciji, pitala sam je o čemu su pričali, rekla je da ne sluša. Ja to njoj nikada ne bih uradila, itekako bih čula da je ona u pitanju. Rekla mi je da je pričala, ali nije htela šta - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci znaju da nije Zola u pitanju - rekao je Đedović.
Ona je meni ubacila crva sumnje. Ja sam zapela da mi kaže, mene je to zabolelo. Kada je Zola došao, ona je rekla da mu nisam prenela kako jeste. Smatram da ako je moj prijatelj, Anita ne može da joj bude prijatelj, devojka izmišlja sve zarad rijalitija. Mnogo me je razočarala, ali je ja volim. To me je mnogo povredilo, stavila sam joj do znanja, ali nisam htela da pričam o tome, jer sam pristrasna. Smatram da ona gleda ovde samo sebe, volela je Filipa i volela je sebe pored Filipa. Zabola je nož Dejanu u leđa, sa Dejanom je izgledala kao prava dama, pričalo se o velikoj ljubavi. Znam kako su se ljubili i plakali kada su se videli u Rajskom vrtu. Ja sam svima tvrdila da je to ljubav, ali svaka čast na iskrenosti...Šta je sve stavila na kocku, da bi za uzvrat dobila šta? Jedno veliko ništa. Ko god da mu kaže, podrška i svi, njega će uvek zaboleti to što je bila sa njegovim prijateljem i da nikada neće moći da je prihvati kao devojku u društvu. Isto tako smatram da je ona mnogo toga uložila u vezu, bila je dobra prema njemu, nije imala nijednu jedinu grešku, a dobila je samo poniženje, da se u jednoj večeri preko onoga ljubi sa Majom i sve što je usledilo. Nije zaslužila to od Filipa, jer je bila iskrena i poštovala je sve. Ne mogu da mu uzmem za zlo, jer je i on takav, leti s cveta na cvet i sam kaže da ga ne shvatamo ozbiljno. Nije došao ovde da odvede neku devojku u Crikvenicu, to kaže i on sam. Porazgovaraćemo o svemu, imaćemo vremena. Mene bi njene teme zanimale...Rekla mi je Anita da je Zola uštinuo za ruku za Novu godinu, a da ti je ona rekla da je meni rekla. Otkud znaš ti da meni nije rekla - rekla je Kulićeva.
To je situacija kada ste se ti i Zola dogovorili da napravite foru deset minuta kao da ste raskinuli. Bebica ti je bacio rovca, a eno ga sada smeje se - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me Bebica, ti si to potvrdila. Kako se ja osećam? Bebica izmišlja, nagovara, u stanju je sve da uradim, da kaže da je 16.og kraj našeg odnosa. Od njega očekujem da baci rovca, ali od nekoga ko mi je drag kao ona, ne očekujem. Nervirala sam se pola sata, pa si mi onda rekla da misliš na nekog drugog, između ostalog i na njega. Ja ću se družiti sa tobom napolju, Slovenku poznajem, gledala me je kao ćerka. Znam da si u svađi sa mojom mamom, jer je ona započinjala, ali se nisam mešala, iako si vređala moju sestru - rekla je Miljana.
Mislim da ti je veći problem Bebica, nego Anita - dodala je Nikolićeva.
Ti si ta koja ustane za stolom i lažeš, a dečko te ne je*e ni dva posto (Anita). U pi**u Matorinu si ti srećna - rekla je Miljana Aniti, pa je prešla na Cara:
Što se tiče Filipa, ogrešila sam se o njega, napolju sam bila bezobrazna prema njemu. Pravili smo budalu od njega, uvek je bio korektan prema meni, bio je pravi prijatelj, zadnje parče hleba bi mi dao. Pričao je kada je bilo bolesno, da je zaista bolesno. Imali smo par konflikata gde sam ja započinjala prva, on mi je uzvraćao istom merom, nekada i gore. Ispala sam ološ prema njemu u nekoliko situacija. Uvredila sam mu i sestru i mamu i ovim putem mu se javno izvinjavam. Smatram da je dobar rijaliti igrač. Iskreno, kada je rekao da se na delima pokazuju neke stvari, dva dana pre toga je rekao da voli Aleksandru...On je ogledalo za mnoge ljude ovde. Svi bi mislili da su Dejan i Dalila u savršenom braku, Aleks i Dejan prava ljubav, Maja i Bilal isto. Ne bih uopšte da ga poredim sa nekim, nije mi približan nikome - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je muškarac kukavica ako probudi emocije u jednoj ženi, a nije u stanju da ih uzvrati - rekla je Aleks.
Onda si i ti kukavica, jer si ovde sa njegovim najvećim neprijateljem bila. Bio mu je sa ženom, sa devojkom, sa kim još treba da bude, sa mamom?! Dejan je žrtva tvoje ljubavi, ti si žrtva FIlipove ljubavi. Slaba sam na tebe, zato Filipa šaljem u izolaciju, a tebe ostavljam ovde - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.