AKTUELNO

Od ljubavi do polivanja!

Anđela Veštica i Nemanja Đerić Đekson od samog početka "Zadruge" imaju veoma turbulentan odnos. Oni se prvih nedelja nisu razdvajali, često suimali seksualne odnose, a onda su nastali problemi koji su je često izbacivali iz takta.

Foto: RTV Pink

Kada se vratila u rijaliti govorila je kako je napolju čeka dečko i da je srećno zaljubljena, međutim bez obzira na sve, ipak se ljubila sa Filipom Đukićem zbog čega je plakala, ali Đeriću nije prilazila do danas. Anđela je popodne čula nešto na njen račun, što ju je razbesnelo do te mere da je morala da polije repera.

Foto: RTV Pink

Već dva putam sam od jutros čula kako govoriš: Je*ala te Anđela! Ja da te od*ebem? - pitala je Anđela repera, nakon čega je uzela flašu vode i okupala ga.

On je u prvi mah ostao bez reči, nakon čega je rekao da ima sva prava da je komentariše i počeo da iznosi detalje iz njihovog odnosa, a Veštica je izjavila kako ima želju da ide kući.

Alo musavi! Od*ebala sam te! U novinama samo postojiš zbog mene! Nema te musavi! Govoriš kako ti nedostajem, a onda tako govoriš! - nastavila je Veštica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

J*bao sam te u gajbi kod mene! Uspela si u životu! Slušaj ti m*data, ja neću da blejim sa tobom. Nikada te nisam cimao u životu! Ni za p*čku! Ti si mene cimala da se je*emo! Ni za pare ni za ništa! Je*e mi se za slavu! Ja sam ovde ušao zbog tebe, jer se ti ložiš na mene već dugo! Sad mi se k*rčiš! - odgovorio je Đekson.

Foto: RTV Pink

Anđela je nakon ovoga ućutala i legla u svoj krevet. Celu scenu koja se desila danas u popodneva između nekadašnjih partnera možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod teksta.

PROČITAJTE: PRVA SVAĐA KIJE I LUNE! Kristina: Luna je Slobodana NAPADALA, ne bi on njoj PRIŠAO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'