AKTUELNO

Ni ona nije odolela ljubavnom trouglu koji intrigira ceo region.

Marija Šerifović priznala je da gleda rijaliti "Zadruga" otkad je Kristina Kockar ušla u njega i pridružila se tamo suprugu Slobodanu Radanoviću i njegovoj devojci Luni Đogani.

Tom prilikom ona se veoma zainteresovala i priznala da glasa za ljubav, ali ne za ljubav Lune i Slobe, nego njega i njegove supruge Kije.

Foto: Promo

- Gledala sam ovaj vikend jer je bila tolika panika, svi su nešto bili ushićeni ulaskom neke žene. Zvala sam Joku i Vericu jer one to non-stop gledaju, i sada sam ušla u materiju, navijam za ljubav - izjavila je Šerifovićeva.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Ona je čak i na Tviteru objavila status u kom je korisnike ove društvene mreže pitala ko sme da se kladi sa njom u 100 maraka da će se Sloba i njegova supruga pomiriti.

Među prvima joj je odgovorila koleginca Andreana Čekić, koja je predložila da se klade u 200 maraka, jer i ona prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu.

PROČITAJTE JOŠ: HOĆE DA IH SPOJE, a ONA PATI ZA DRUGIM: Filip i Sara dobili neočekivani POKLON! (VIDEO)

Ovo je još jedan dokaz da svi prate "Zadrugu", iako se mnoge poznate ličnosti ne bi osmelile da uđu i budu 24 sata dnevno pred kamerama.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marija Šerifović

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#pevačica

'