AKTUELNO

Ordinacija počela sa radom ranije nego što se nadao. Sledeći Luna, Kija i Sloba?

Za vreme pitanja novinara na koja su sinoć odgovarali takmičari najvećeg rijaliti programa na našim prostorima - Zadruga, Miki Đuričić izjavio je kako će od danas zajedno sa Borom Santanom otvoriti ordinaciju za rešavanje ljubavnim problema.

Foto: RTV Pink

Iako su mnogi mislili da će vrata iste otvoriti Luna, Kija i Sloba ili Teodora i Anđelo, ipak je Bane Čolak bio brži. Užičanin je sinoć uspeo da se posvađa sa svojom jako bliskom drugaricom Nenom Petrović. On tvrdi da njih dvoje nisu u vezi, ali je zato ona prošle noći lila suze zbog Baneta kao da se razvode.

Foto: RTV Pink

To su sve čuli i videli Miki Đuričić i Bora Santana koji su nakon rasprave Nene i Baneta pričali o pevačici sa muzičarem.

Ja moram da pričam sa vama! Mnogo mi ide na k*rac ovaj Miljan! Gde god se pojavimo, on pod*ebava Nenu i mene! Jezivo se zaljubila. Ona meni kaže da sam bezobrazan, da mi sve smeta... Kaže mi da je non-stop povređujem i počinje da plače. Ja ne znam šta da radim! - rekao je Bane Čolak.

Foto: RTV Pink

On je u nastavku razgovora svojim cimerima rekao kako ne zna šta donosi dan, a šta noć i da je moguće da će se možda u budućnosti pojaviti neka nova devojka u koju će biti zaljubljen i da ne želi da bude isti kao Teodora Džehverović i Anđelo Ranković. Bane je tražio savet od Mikija i Bore, a šta su mu oni rekli, možete pogedati u video-klipu ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: VOLIM SLOBU ZA DESETKU: Kija i dalje oseća nešto prema suprugu iako ima dečka! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'