AKTUELNO

Pevačica Zorja Pajić već nekoliko godina krči svoj put na domaćoj javnoj sceni, a veliku pažnju imala je pre tačno godinu dana, kada se takmičila na izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji.

Iako je tada blistala pred kamerama i reflektorima na velelepnoj sceni, počeci joj nisu bili nimalo glamurozni. Karijeru je započela u Knez Mihailovoj, na šta se odlučila zbog tada teške materijalne situacije. Ipak, sa ulice nosi samo lepe uspomene.

Foto: Printscreen YouTube/Zorja

Bila sam u teškoj situaciji. Morala sam ili da pronađem neki posao ili da se ispišem sa fakulteta. Odlučila sam da radim šta hoću, koliko hoći i kako hoću. Nisam znala da se tako dobro zarađuje kad pevaš na ulici, inače bih počela i radnije. Kasnije mi se to jako svidelo, pogotovo zbog stranaca koji su često znali da zakrče celu širinu Knez Mihajlove. Osim toga nisam pevala sama, već sa muzičarima i prijateljima koji su rado sarađivali sa mnom - kaže Zorja.

Istakla je da je upravo tada otkrila da želi da pevanje postane njen životni poziv:

- Zaista vučem najlepše uspomene iz tog perioda.Tu sam zapravo i otkrila da ja želim da se bavim ovim poslom, da budem pevačica.

Autor: pink.rs