AKTUELNO

Suzana Mančić nije jedina koja je išla na sličan tretman.

Sanja Marinković ugostila je ove nedelje u emisiji "Magazin In" četiri dame - Ljiljanu Blagojević, Hanku Paldum, Suzanu Mančić i Anu Bekutu, kojima se u jednom trenutku pridružila doktorka koja je stučnjak za podmlađivanje vagine i koja je svima u studiju objasnila o čemu se tu tačno radi.

- To se zove podmlađivanje reproduktivnog sistema, a konkretno ovde se radi o podmlađivanju vulve i vagine. Vagina kao najvažniji deo, s jedne strane važan za rađanje, a s druge strane važan za seksualni ugođaj - ispričala je doktorka Mitrović, koja je bila Sanjin gost, i dodala:

- Pacijentkinje koje imaju problem osećaju promene u kvalitetu seksualnog života. Vrlo su važne i funkcije, učestalo mokrenje ili nevoljno kontrolisanje. Od tog prvog simptoma do javljanja ginekologu prođe šest godina. I žene trpe. I one koje imaju 30 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada su pomenute i Kegelove vežbe koje mnoge žene pratkuju, pa je doktorka objasnila da bez obzira na njih treba da se uradi i podmlađivanje.

-  Kegelove vežbe su odlične, ali one ne mogu da vrate kompletno sve što je potrebno i treba kombinovati to dvoje - ispričala je ona.

Tada se u razgovor uključila i Ana Bekuta, koja je otkrila da mnoge žene imaju te probleme.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo je tih problema. Mnogo. Ja pričam sa svojim prijateljicama. Da ne verujete, žene od 38 imaju problem sa suvoćom vagine - rekla je pevačica.

Voditeljka je tada podelila sa svojom publikom infoirmaciju da je Ana prva koja je njoj pomenula ovaj tretman.

- Ana, nije tajna, vi ste mi preporučili da idem kod doktorke Mitrović i dali mi ideju da pričam o ovome. Vi ste, između ostalog, uradili jedan tretman - otkrila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je bila spremna na ovo pitanje, pa je svim prisutnim damama objasnila o čemu se tačno radi.

PROČITAJTE JOŠ: BILO JE VEZA I VEZICA! Ceca konačno progovorila o emotivnom životu i BRAKU!

- Nema tabu tema više. Treći je milenijum i kad su oni nabavili taj laser, ja sam rekla "Bogu hvala da se konačno neko obraće ženama suštinski", jer ovo spolja gladac, a unutra jadac to je totalno bez veze. Moramo biti zdrave i iznutra da bi nas naši muškarci voleli i da bismo mi same sebe volele. Da, jesam uradila jedan tretman, predstoje mi još dva, i prezadovoljna sam. Bezbolno je, žene, nemojte da se plašite - objasnila je Bekuta.

Šta je sve Ana rekla na ovu temu i šta su ostale tri gošće otkrile o sebi saznaćete ako od 17 časova u subotu, 2. decembra, budete uz televiziju Pink i novu epizodu emisije "Magazin In".

A deo atmosfere koji vas očekuje u subotu, pogledajte u promo videu ispod:

Autor: V. T.

#Ana Bekuta

#Magazin In

#emisija

#pevačica

'