AKTUELNO

Haos na samom startu!

Voditelj Marko Đedović ušetao je u Belu kuću, te je tom prilikom dao reč Filipu Caru kako bi izneo svoju nominaciju, a ovonedeljni potrčci bili su Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Ja kažem Maji sve ono što mislim, kao i jutros. Mislim da može da bude puno bolja, neće, hoće da bude gora od najgore, najgora i jesi. Maja Marinković, sto mesta praznih, pa onda neko, što se tiče tih loših stvari. Ako postoji jedan muškarac, nek mi se javi, da nije najstrašnije moguće uvredio ženu. To je negde i dalje što je pozitivna stvar ostalo za osudu u narodu, ali devojke koje se ponašaju kao Maja, da tuku kao sveti Ilija, polivaju i vređaju ili histerično se ponašaju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pokazala svoju kontrolu i stabilnost jutros, imam pravo da se umešam. Ja sam kraljica rijalitija, čula sam ja vaše mišljenje prošle nedelje, voleli bi oni da ja ovde idem potunjena, ali to može da traje vrlo kratko. Vrlo brzo se ja vratim u svoje prvobitno stanje, moje dno je na tronu, da, nažalost. Ja mogu da pojjačam na drugu stranu, kao gospođa sam jutros ustala i otišla - ubacila se Maja.
Hoćeš da te lažem, da sediš i kažeš: "Hvala lemurčiću" - rekao je Car.
Ne, ti si pre neki dan pokazao kakav si, pa onda sa mnom u hotelu...Šta si se us**lio debeli?! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je Maja u pitanju, mislim da ona zna s kim može i koliko može - rekao je Car.
Ovde pokazuje velike emocije i ljubav, pa se vrati Maji Marinković, kako ako sam najgora? On mene u krevetu ljubi i grli, a ovde laže. Postoji ta neka skrivena agresija, pa vređa žene. Ja ovakva žena imam veća mu*a njego ti - skočila je Marinkovićeva ponovo.
Daješ sebi za pravo da mafijaš i vređaš ovde ljude, budaletna najozbiljnija...U nekim trenucima, ja sam rekao da neću ispasti fer ni prema sebi, ni prema njoj, a ni prema trećim licima. Ja sam prema njoj iskren, rekao sam joj kako može, svaki put pristane i napravi problem. Imam osećaj da se bojiš da ne ode na kant...Neće da izađe iz gajbe, neće ni sada, nikog od ovih ljudi neće Maja Marinković da posluša. Njen otac da je nominuje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da misliš da ću da ti ćutim, nemoj oca da mi spominješ, naoštrila sam se za bitange poput tebe - ubacila se Maja.
Mislim da ovakvu devojku svet video nije, mislim da si najzgodnija, najlepša, da se uzorno ponašaš. Eventualno neka mala agresijica ponekad...Šta god da kažem ne valja?! Mislim da je ozbiljan ološ, to ne znači da sam ja bolji ili da sam dobar - nastavio je Filip.
Ti si loš čovek koji ne poštuje svoju porodicu, prijatelje i prvenstveno samo sebe, tvoj izbor govori o tebi. Ništa ti sveto nije! - rekla je Maja.
Što se svetinje tiče, videću da se ne dešavaju neki problemi i da uspostavimo normalan odnos...Se**m se u svaku ženu koja je ušla u rijaliti - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno da si ti ovde pokazao ogled, čast i poštenje. Ti si najveća otekla ženturača ovde...Džojstik je kod mame - rekla je Maja.
Mogu lepo završiti nominaciju, može ti svaki dan biti posteljica, odlučiću večeras kakva će relacija biti - rekao je Car.
Ti si pričao za devojku da je luda za mene, da se tripuje, prevario si devojku u koju si se ljubav kleo, a ja ti za pet minuta dokažem crno na belo. Priznao si da voliš Dalilu još - rekla je Maja.
Što se tiče pseta, ja devojku nisam prevario, ja sam s devojkom raskinuo. Ja sad mogu da je odvedem na prvim reklamama i da se ne vrati za crni sto. Ovako ćemo, gledaću da izbegavam svađu sa njom, vređanja, jutros sam pukao kada je bila bezobrazna ne samo kada sam ja u pitanju, nego i moji donedavni izbori. Mislim da si jako neuka, potenciraš da uđeš sa mnom u svađu i raspravu, a za dve godine smo pokazali da ništa dobro nismo uradili - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Bilala, nemam puno tu toga da pričam. Nismo mi sad drugovi, nemam potrebu da se svađam sa njim...Ostavljam nju, šaljem Bilala - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.