AKTUELNO

Dnevna doza!

Zorica Marković i Ana Ćurčić su razgovarale u kupatilu o Zvezdanu Slavniću. Naime, Zorica je prepričavala Ani svoj razgovor sa Zvezdanom od sinoćne žurke.

On je meni rekao da si ti njega javno prozivala za neke organizacije u nasilju. Tu bi trebalo da se stane. Može ona da priča šta hoće ali ona laže, laže. Nisam ja bio idealan, ali ona meni da vrti to stvarno, evo nek sam ja najgori. Njeno okruženje nije dobro po nju. Ne mogu da je gledam očima, zbog svih ti stvari koje radi - govorila je Zorica.
Koje stvari radim Zorice? - upitala je Ana.
Ono što je bilo juče sa Miljanom i Mićom, kad si skočila - odgovorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad moram da vodim računa i šta pričam. Kakva organizacija, šta se on buni - rekla je Ana.
Ti se kao boriš za neka prava za žene. Shvatio je da ga lično pecaš za takve stvari - nastavila je Zorica.
Ivan je napravio ceo problem i frku oko toga - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sretnemo se posle te priče na vratima. Ja sam mu rekla da mi njega ne spominjemo i ne ogovaramo i da ova tri dana nismo ništa o njemu pričale. On mi kaže Zorice ne mogu više, kako god da me gledaš ja ne mogu više. Ona nek se druži sa kim hoće ali sve što radi je pogrešno - govorila je Zorica.
Kaže da si slala Slađu nda ona njega prati, tu je poludeo. Puko je, nije pretio. On hoće da vi normlano odgovarate na pitanja i sve. Znaš šta, vrlo si iritantna u komunikaciji, hoćeš da me pustiš da pričam - dodala je Zorica.
Videćemo da li će on biti miran za koji dan. Da njemu Ivan svojom pričom zamuti mozak - rekla je Ana.
Kaže ona je meni svašta rekla. Ja sam mu rekla da prestanete da se sramotite više. Vama se ovde život cepa. Ne valja. Ti Ana isto, možeš da radiš šta hoćeš - kazala je Zorica.

Detaljnije u video prilogu.

Autor: Pink.rs