AKTUELNO

Nikolićeva o nekadašnjem dečku, s kojim je bila pre 25 godina, ima samo reči hvale.

Pevačica Maja Nikolić svojevremeno je bila dve godine u vezi sa Draganom Acom Bulićem. Biznismen, koji se u žižu medijske pažnje vratio kada je Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu", kao njen bivši partner sa kojim je i danas u odličnim odnosima, bio je i ljubav pop pevačice. Nikolićeva o nekadašnjem dečku, s kojim je bila pre 25 godina, ima samo reči hvale.

- Ne bih da govorim o detaljima naše veze iz poštovanja prema njemu i njegovoj deci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima s kojima imam decu. Mogu samo da kažem da je bio i ostao čovek za primer - priča pevačica i otkriva da je tadašnjem momku posvetila jedan od svojih najvećih hitova u karijeri:

Foto: privatna arhiva

- Aca nikada nije voleo da ga zovu pravim imenom Dragan, a ja sam se našalila i snimila pesmu "Dragane, Dragane", koja je posvećena njemu! Kada je čuo pesmu, nije se ljutio, štaviše, bilo mu je zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu - rekla je Nikolićeva i nastavila:

- Bio je i ostao faca, veliki šmeker i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kada je dobila dete. Bukvalno je preuzeo brigu o njoj i tom detetu, a da nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu! Onako, drugarski joj je pomogao. Eto vidite koliko je velik čovek, a nikada to nije nikom rekao!

Zvezdan Slavnić, bivši nevenčani suprug Ane Ćurčić je nedavno izjavio da je nju prvi dečko navodno tukao i gasio joj cigaretu o ruku. Maja Nikolić je ubeđena da nije reč o Buliću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Grešila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, pokazao i najmanju dozu agresije. Bio je veoma pažljiv, galantan i stabilan muškarac, kakav je i danas - kaže pevačica i otkriva da je Bulić zbog rata beogradskih klanova morao da napusti Srbiju na neko vreme:

- Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete, ali to je prošlost. O njegovom ocu ne bih mnogo da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali dosta toga se zna i pisalo se po novinama. Taj deo Acinog detinjstva se srećom dobro završio. Aca se kasnije oženio, dobio je decu i postao porodičan čovek - završila je Maja.

Autor: M.K.