AKTUELNO

Nikom se do sada nije žalila na to šta je muči.

Pevačica Dragana Mirković nedavno je u sklopu velike koncertne turneje posetila Ameriku i Kanadu, a osim uspešnih koncerata u pamćenju će joj ostati i odlazak u Toronto, gde se suočila sa svojim najvećim strahom.

Foto: Promo

- S godinama, a pogotovo otkako sam postala majka, počela sam da razvijam strah od visine, naročito ako podloga nije stabilna. Zato, možete misliti kako sam se osećala kada sam se popela na CT toranj u Torontu koji je treći najveći toranj na svetu, a još kada sam shvatila da ima stakleni pod, nije mi bilo nimalo svejedno. Ipak, kao i uvek, rešila sam da se suočim sa problemom umesto da bežim od njega. Nekako sam uspela da sednem na stakleni pod ali se dugo nisam usuđivala da pogledam dole. Kada sam to učinila, strah je nestao za nekoliko sekundi - prisetila se Dragana, koju u ovom izdanju fotografisali prijatelji, kojima je ova scena bila smešna.

Foto: Instagram

- Smejala sam se kada sam pogledala kasnije svoju fotografiju, ali dok sam sedela nad tim bezdanom nije mi bilo nimalo smešno. Kasnije sam se slikala i na tornju, ali i na drugim visokim zgradama bez problema - istakla je Dragana.

Foto: Promo

Pink.rs

#Dragana Mirković

#pevačica

'