AKTUELNO

Otkad je sa Tonijem, Dragana se ni na šta nije žalila, a evo čime ju je on osvojio.

Popularna pevačica Dragana Mirković, koja je već 16 godina u braku sa Tonijem Bijelićem, pričala je otvoreno o svom odnosu sa suprugom u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković.

Između ostalog, ona je otkrila šte joj je kod njega bilo najbitnije kada ga je upoznala.

- Kakvi su ljudi, to mi je uvek bilo najbitnije i to se vidi veoma brzo. Nekako meni izgled ni kada sam bila mlada nije bio bitan. U momentu mi je bilo vau, a posle pet minuta shvatiš da te lepote nema. Neverovatno je koliko duša isijava. Takvi su me uvek privlačili. Nekako ta energija me privlači, to bih pre nazvala srećom nego pameću. Kada smo bili mladi niko nije bio iskusan ni pametan, ali nekako sam bila srećna - objasnila je pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Osim toga, pevačica je priznala i šta joj u životu najteže pada, što je iznenadilo ostale gošće.

- Meni je najteže da se doteram i to je neobično kada je žena u pitanju. Ne znam da li je to puno godina karijere iza mene i non-stop nekogdoteivanja ili šta. To je nešto što ja najviše mrzim. Ne, za to doterivanje stvarno treba mnogo vremena. Ali toliko vremena provoditi u tom doterivanju - ali ja to stvarno ne volim. Ja se divim ženama koje mogu sate i sate da provedu u tome, ali ja nisam taj tip žene i to priznajem, tako d ameni sve drugo lakše pada u životu negoda se doterujem - rekla je ona.

Draganu u ulozi članice žirija "Pinkovih zvezda", najgledanijeg takmičenja za pevačke talente u regionu, možete gledati večeras na televiziji Pink od 21:00. Očekuje vas nezaboravan šou, pa nemojte dozvoliti da to propustite.

V. T.

#Dragana Mirković

#Magazin In

#Toni Bijelić

#pevačica

'