AKTUELNO

Bitne odluke i životne promene!

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", otkrila je da otvara salon i da joj je dečko ogromna podrška u tome. Iva Grgurić je pored biznisa koji je pokrenula, odlučila kosu da ofarba u crno i objasnila zašto se opredelila na tako drastičnu promenu.

Saznali smo da si pokrenula sopstveni biznis, o čemu se radi?

- Jeste istina je, postala sam preduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena, jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu će imati sve vrste tretmana za lice, kosu i telo. Inače to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam neko ko zastupa lepotu, smatram da svaka žena mora da bude uredna, čista, pedanta i uvek sređena.

Žene često menjaju boju kose kada su depresivne, da li je to tvoj slučaj?

- Retko kada sam depresivna, uvek nađem izlaz i na sve gledam pozitivno. Boju kose sam promenila, jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam želela više da se farbam, već sam poželela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim.

Da li si ostavljena, jesi li u vezi?

- Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa tačno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam srećna i ispunjena.

Autor: Pink.rs