AKTUELNO

Dezinformacija potresla je brojne Dragojevićeve fanove širom regiona, a ponajviše članove njegove porodice.

Pre nekoliko dana brzinom svestlosti proširila se lažna informacija da je poznati hrvatski kantautor Oliver Dragojević izgubio bitku s kancerom pluća. Na svu sreću, vest koju su objavili pojedini hrvatski mediji ispostavila se kao lažna, a istina o Dragojevićevom zdravstvenom stanju pojavila se na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Foto: Beta

- Oliver je dobro i lečenje se nastavlja. Molimo vas, ne verujte dezinformacijama koje trenutno kruže - stajalo je u zvaničnom saopštenju.

Foto: Printscreen Youtube

Iako se posle vesti na njegovoj Fejsbuk stranici situacija među njegovim fanovima u velikoj meri primirila, članovi Oliverove porodice i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka koji je prouzrokovala dezinformacija o njegovoj smrti.

Ako je neko poverljiv izvor informacija, onda sam to ja. Oliver je dobro i nije životno ugrožen. Hvala im na nezaboravnoj večeri koju su nam pripremili, nama i medicinskom osoblju, i šoku koji su doživeli naši prijatelji i moja familija u Dubrovniku. Volim da vidim lica lica jadnika bez imalo empatije - izjavila je Vesna Dragojević, supruga hrvatskog pevača, koja je šokirana zbog plasiranja netačnih informacija o zdravstvenom stanju njenog muža.

Foto: Printscreen Youtube

Pink.rs

#Oliver Dragojević

#Smrt

#pevač

'