AKTUELNO

Pevačica se nije smirila dok konačno nije bila zadovoljna!

Severina Vučković važi za jednu od najlepših žena na estradi.

I pored toga što ima titulu fatalne dame ona je od malih nogu bila nezadovoljnaa svojim nosem. Zbog toga je sa dvadeset godina prvi put otišla pod nož.

Tada ga je smanjila, ali nije bila zadovoljna. Do danas je imala čak četiri intervencije.

Foto: Instagram.com/severina

Pevačica nikada nije bila zadovoljna time što joj je nos po njenim kriterijumima veliki i debilji. Prvi put ga je operisala dve godine nakon punoletstva. Majka joj nije dozvolila pre toga. Zapravo, dogovor je bio da napuni 21 godinu i da tada izvrši intervenciju. Međutim, ona nije mogla da čeka pa je to uradila čim je napunila 20. Ipak, nije bila zadovoljna, pa je posle nekoliko godina ponovo uradila korekciju. Treći put je bilo posle porođaja, a pre nekoliko godina je imala poslednju četvrtu operaciju. Sve je to radila zbog straha da joj je nos preveliki naspram lica i jagodica koje naročito voli da istakne. Sada je zadovoljna kako nos izgleda - priča izvor blizak pevačici. Seve izbegava javno da priča o estetskim intervencijama, ali je jednom prilikom priznala šta je radila na sebi.

Foto: Instagram Printscreen

Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dode ti tip i kaže: "Ja bih malo taj nos sredio" i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - ispričala je svojevremeno za medije hrvatska pop zvezda.

I pored estetskih intervencija Severinu su kroz karijeru pratili razni skandali, od eksplicitnog snimka, preko burnog rastanka sa ocem njenog sina Milana Popovića, razvoda od Igora Kojića, do svađe sa rođenim sestrama sa kojima je završila na sudu.

Autor: Pink.rs