AKTUELNO

Nikad turbulentnija noć!

Tokom prošle noći na velelepnom imanju Zadruge došlo je do kraha prijateljstva ali in obnove starih emocija.

Foto: Pink.rs

Maja Marinković je u jednom momentu tokom prošle noći prišla krevetu Marka Janjuševića Janjuša i tražila mu mačku koju mu je poklonila. Ona je prvo krenula da zeza Janjuša jer se tek probudio, da bi mu nakon toga tražila igračku mačke koju mu je poklonila:

Došla sam da tražim mačora. Gde je mačor, pitam te. Hoćeš da mi odgovoriš gde je mačkica? Mjau, mjau - rekla je Maja.
Joj što ste vas dvoje slatki, uvak sam maštala da vidim ovo uživo - rekla je Sanja.
Onaj dan kad si pobegla sa psihijatrije, tad si trebala ostati. Možda bi te spasili - rekao je Janjuš.

Za to vreme, Zorica Marković i Ana Ćurčić pričale su o situaciji Bilala Brajlovića i Divne DNK koja je postala jedna od glavnih tema u Beloj kući.

Bilalu je neko stavio perušku, jaje i crveni konac. Pošao da legne i stavili mu ispod jorgana. To ti je ili ova ili Ana Spasojević. Pitala sam ga da li stvarno veruje i kažem mu da se priča da postoji, ali da ja u to ne verujem. Uzela sam od Bogorodice ikonu i probudila Divnu da joj pročitam molitvu. Rekla mi je da slavi slavu i veruje u Boga, rekla sam joj da se to kosi sa njenim. Dala sam joj da pročita molitvu, prekrstim joj mir tu i na ruke. Neca je pročitao ispred nje jer ne vidi dobro. Pričale smo posle iskreno, a svi sede i gledaju kao bioskop. Bilal se sklonio jer nije to za njega i on se pomerio dečko stavrno. Rekla sam joj: "Je l' ti znaš da je Marko podneo tužbu za razvod braka", a ja ne znam, doakle znam, a ova polupana Ana se nadoveže: "Oni su u vanbračnoj zajednici". Rekla sam joj da se ne meša i pitala je šta ako Marko stavrno bude ljut i ona kući ima problem. Rekla je da misli na decu i da joj je rekao da pravi šou i sprdnju, rekla je da ima emociju. Rekla je: "Šta ću ja sa svojim srcem?", pitala sam je kako je nije sramota. Priznala je da ne zna stavrno da gata jer sam joj rekla da ako zna, neka gata da uzme pare. Rekla je da ne zna i da se za*ebava, da je samo uzela slike jer joj je krivo bilo kad je on sa Milicom. Priznala je da joj prija njegovo društvo i da je mnogo usamnjena - pričala je Zorica Ani.

U jednom momentu u dvorištu velelepnog imanja Bilal Brajlović ispovedao se Slađi Lazić, Zorici Marković i Ani Ćurčić o tome kako ga Maja Marinković tretira.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Slađa smatra da Bilal igra kako mu Maja kaže, čega je i on posta svestan.

Sanja Grujić i Marko Stefanović poslednjih nekoliko dana ponovo imaju jako velike sukobe, zbog kojih je čak došlo i do raskida, zbog čega je Sanja tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" prolila reku suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ipak su uspeli da pronađu zajednički jezik i ponovo obnove svoju vezu, a koliko će da traje njihov mir ostaje da vidimo.

Bilal Brajlović objašnjavao je Miljanu Vračeviću da ga je Maja Marinković iznervirala. Naime, on je otkrio kako mu Maja jedno govori pred ljudima, a drugo kada su sami i da to njemu veoma smeta.

Ovonedeljni vođa Anastasija Stanojević Palčica za svoje potrčke izabrala je ljute rivalke, Anđelu Đuričić i Maju Marinković. Iako Zvezdan Slavnić ovih dana Anđelu nije posećivao u izolaciji, večeras je napravio izuzetak i otišao je tamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim Anđela nije spavala sa njim, a dok je Slavnić spavao na vratima se pojavila Maja, koja se zbunila kad je primetila Slavnića, a onda se ušuškala u svoj krevet i legla da spava.

Miljan Vračević i Ana Ćurčić su se sukobili oko njegovog humora kojim indirektno ili direktno vređa ljude, a zatim se ona sukobila i sa Žanom Milinković. Naime, Ana je sve vreme nazivala Marka folirantom kojin se prodao za male pare, a nakon njenog odgovora da je ona još gora, Ana mu je pripretila informacijama koje zna o njemu.

Ana Spasojević nikad nije krila koliko je zaljubljena u Bilala Brajlovića i da i pored svih njegovih izleta kod drugaih devojaka, ona i dalje ima osećanja prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Brajlović je očigledno odlučio da od svih svojih izbora nju postavi na prvo mesto. Naime, on je legao u njen krevet, a onda su se zagrlili i zajedno zaspali, što se po izrazu lica Spasojevićeve videlo da joj je jako prijalo.

Miljan Vračević se sa vrata kuće sukobio sa Anom Ćurčić jer se svađala sa Markom Markovićem, a zatim su je Slađa Lazić, Ivan Dragić i Neca tešili. Sukob je nastao kad je Ana napravila haos sa Markom.

Ajde bre m*š od mene više, skloni se od mene bre - vikala je Ana.
Sa mnom tako nećeš pričati, sa njima si se vređala, a ne sa mnom. Ja te se ne bojim, ja sam sa Bilalom pričao - rekao je Miljan.
Reč sa tobom neću progovoriti, završio sam sa tobom priču - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kuću prevrnuo za tebe kad su pričali da sam folirant - rekao je Miljan.
Klošari, smradovi, ološi. Najgore dno ljudsko, muška sponzoruša. Misli da će mu se Žana javiti - komentarisala je Slađa.
To je najsurovije što preko mene prave budaletinu - rekla je Ana.
Sve će izaći na svoje, ovo ti je dao onoga što će biti napolju. Koliko sam ja srčano reagovao ranije. Mene su napadali da sam skako na Zvezdana zbog rijalitija, ali to je moja ćud - rekao je Neca.

Prošla noć je iznenadila mnoge ukućane Bele kuće, a oni ni ne slute šta ih čeka u narednom periodu!

Autor: N.B.