AKTUELNO

Poverila se svojoj rijaliti drugarici o svom zdravstvenom stanju.

Jelena Golubović se pre nedelju dana onesvestila u rijalitiju "Zadruga", a potom je bila odsutna nekoliko dana kako bi se ispitivanjem utvrdilo zbog čega se to desilo. Ona se u ranim jutarnjim časovima požalila Saški Karan da je zabrinuta za svoje zdravstveno stanje.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se sada najviše plašim za svoje hormone. Ja bi volela sada da znam da to što uzimam nema veze sa mojim hormonima - pričala je zabrinuto Jelena.

Otkrila joj je da ima devijaciju nosa, a onda nastavila da joj priča na kakve je sve analize išla, kao i to da je ubija neizvesnost dok ne stignu rezultati ždrela i nosa, kako bi znala šta joj je dalje činiti.

Foto: Printscreen Youtube

Taj papir je bio sa latinskim izrazima i ja nisam razumela pola, nisu ni oni, i kad mi je juče žena protumačila to je ispalo katastrofalno. Ja sam se juče histerično smejala, danas je drugačije sve. Opet sam u panici - priznala je Jelena.

Saška kao njena dobra rijaliti drugarica je hrabrila da ne razmišlja negativno i ne paniči, dok rezultati ne budu gotovi, a do tada im ostaje da se nadaju najboljem.

Pročitajte još: GOSTI UŠLI U ZADRUGU I ODMAH NAPRAVILI ŽURKU: Đani se odmah latio mikrofona (VIDEO)

Njihov razgovor možete poslušati u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'